25 / 04 / 2024

Diyarbakır’a yeni proje! Aplus Seyran 'da 100 bin TL'ye

Diyarbakır’a yeni proje! Aplus Seyran 'da 100 bin TL'ye

Firma: Lotus İnşaat

Proje: Aplus Seyran

Diyarbakır’da hayata geçirilen Aplus Seyran 36 ay faizsiz vade imkanı sunuyor. Toplam 316 daireden oluşan projede fiyatlar 100 bin liradan başlıyor...




Bölgesinde prestijli ve görkemli projelerinden birine imzasını atan Lotus İnşaat,  Aplus Seyran  ile Diyarbakır’a farklı bir imaj kazandıracak. Bölgenin güçlü holdinglerinden Diyar Grup’un bir iştirakı olan  Lotus İnşaat  tarafından hayata geçirilen, Aplus Seyran Projesi’nde; 13.300 bin metrekarelik yeşil alan ile huzur ve sakinliğin içinde, 316 daire ile konut sahiplerine mutlu hayatlar sunuluyor.


Diyarbakır’ın en yüksek katlı binalarından oluşan ve şehre konfor ve yüksek yaşam standartlarını getiren, Aplus Seyran Diyarbakır’ın ilklerini barındıran ayrıcalıklı, önemli ve farklı bir projesi. Aplus Seyran’da 11 farklı daire tipi ile istediğiniz genişlikte ve fiyatta konut fırsatları sunuluyor. Proje’de yer alan tüm daireler, özenle düşünülmüş mimari detaylarıyla, Lotus İnşaat kalitesini hissettiriyor. Aplus Seyran’da evinizde otururken balkonunuzun kapısını açtığınız anda bahçenize çıkabilirsiniz. Eviniz ister 1’inci katta olsun ister 20’inci katta… 


Aplus Seyran kat bahçe yapısı ile hem Diyarbakır’ın ilki olurken hem de konut sahiplerine ayrıcalıklı hayat sunuyor. Özel tasarım “bahçe balkonlar” ile gökyüzünde bahçe keyfi günün yorgunluğunu unutturuyor. 


Diyarbakır’a yeni proje! Aplus Seyran da 100 bin TL ye


Aplus Seyran’ın her bloğunda konut sahiplerine farklı sosyal yaşam alanı imkânlarının sunulması da Lotus İnşaat’ın Diyarbakır’a yaşattığı ilklerden biri. Aplus Seyran’da her blokta özel olarak bulunan Türk hamamı, fitness salonları, sauna, sguash, şok havuzları, dinlenme odaları, basketbol, voleybol ve tenis sahaları gibi tüm sosyal yaşam alanlarını barındırıyor. Aplus Seyran, evinizin kapısından çıktığınız anda doyasıya keyifli vakit geçirebileceğiniz ilk proje.


Ayrıca 5.400 m2 alışveriş merkezi ile sitenizden hiç çıkmadan ister ev ihtiyaçlarınızı, ister kaliteli markalardan alışveriş yapma imkanı da sunuluyor.  Diyarbakır’ın imajına farklılık getiren görkemli ve yüksek binalarından oluşan Aplus Seyran’ın her bloğunda güvenliğin haricinde adeta şık otellerin lobilerini andıran zarafet ve şıklıkta lobi ve resepsiyonistler bulunuyor.


Apartman yöneticiliğini de kolaylaştıran Lotus İnşaat yöneticilik anlayışına farklılık getiriyor. Aplus Seyran, profesyonel apartman yönetimi sistemi ile konut sahiplerine huzurlu ve güvenli bir ortam yaratıyor. Konut sahiplerinin bütün ihtiyaçlarının düşünüldüğü Aplus Seyran Projesi’nde 5.000 metrekarelik kapalı otopark konut sahiplerinin park yeri ve emniyet sıkıntısına da son veriyor. Aplus Seyran’ın şehrin önemli noktalarına 5 dk mesafe uzaklıkta olması zaman tasarrufu ile yaşamı kolaylaştırıyor. Ayrıca Aplus Seyran bunların haricinde yatırımcılara da cazip fiyat ve ödeme koşulları ile geleceğe dönük yatırım imkânı sunuyor.


Aplus Seyran projesinin daire fiyatları şöyle: 


1+1 daireler 100 bin lira ile 105 bin lira arasında,

2+1 daireler 155 bin lira ile 165 bin lira arasında,

3+1 daireler 190 bin lira ile 210 bin lira arasında,

4+1 daireler 250 bin lira ile 270 bin lira arasında değişim gösteriyor.


Telefon: 444 4 021

Web adresi: www.aplusseyran.com



projeye sor



Geri Dön