26 / 04 / 2024

Diyarbakır'daki kız öğrenci yurdu bu yıl hizmete açılacak!

Diyarbakır'daki kız öğrenci yurdu bu yıl hizmete açılacak!

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, 2016-2017 eğitim yılında hizmete açılacak 272 kişilik Kız Öğrenci Yurdu’nu denetledi.




Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, 2016-2017 eğitim yılında hizmete açılacak 272 kişilik Kız Öğrenci Yurdu’nu denetledi, çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Yenişehir Yıldız Sokak’ta geçen yıl temeli atılan 272 kişilik Kız Öğrenci Yurdu’ndaki çalışmalar bitme aşamasına gelirken, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, Kız Öğrenci Yurdu’nu denetledi. Denetimde Eş Başkanlara HDP Grup Başkanvekili Çağlar Demirel de eşlik etti. Binayı gezen Eş Başkanlar, yurttaki çalışmalar hakkında Genel Sekreter Yardımcıları Abdullah Sevinç, Rojda Balkaş Akyüz, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Semra Kıratlı ve Fen İşleri Daire Başkanı Bülent Uçan’dan bilgi aldı.


Eş Başkanlar, daha sonra 136 odalı Kız Öğrenci Yurdu’nun döşeme işleri ve yönetim ilkelerine ilişkin genel sekreter yardımcıları ve daire başkanlarıyla toplantı yaptı.


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 


Geri Dön