29 / 03 / 2024

Dizayn Grup beyin göçüne karşı kampanya yapacak!

Dizayn Grup beyin göçüne karşı kampanya yapacak!

Dizayn Grup bu yıl 7 sini düzenleyeceği Beyin Göçüne Karşı Beyin Gücünü Teşvik Ediyoruz kampanyası ile beyin göçüne dur diyor !  Dizayn Grup, kampanya dahilinde yeni fikir, buluş ve projeler için Fikrine güvenen gelsin çağrısında bulunuyor



Dizayn Grup bu yıl 7 sini düzenleyeceği Beyin Göçüne Karşı Beyin Gücünü Teşvik Ediyoruz kampanyası ile beyin göçüne dur diyor ! Türkiyenin geleceğini kaybetmesine seyirci kalmayan Dizayn Grup, kampanya dahilinde yeni fikir, buluş ve projeler için Fikrine güvenen gelsin çağrısında bulunuyor.  Beyin göçüne karşı, beyin gücünü teşvik etmek amaçlı düzenlenen kampanyaya özellikle plastik işleme teknolojileri , yenilenebilir enerji, ileri tarım teknolojileri ve tıbbi tanı teknolojileri gibi konulara ilişkin proje, buluş ve yeni fikirlerle başvuruda bulunabiliniyor.


Yetişmiş beyinlere umut ve destek olduk!

Beyin Göçüne Karşı Beyin Gücünü Teşvik Ediyoruz  kampanyasının yedincisinin startı  verildi. Sadece teknolojisini kendileri geliştiren ülkelerin bağımsız olabildiği felsefesini oluşturan Dizayn Grup kurumsal sosyal sorumluluk bilinci ile Beyin Göçüne Karşı Beyin Gücünü Teşvik Ediyoruz kampanyasının 7.sini yürütüyor. Türkiyede bir ilk olan ve birçok fikri ve beyni ülkemize kazandıran proje , Türk insanının beyin gücünün ve ürettiklerinin farkına varılarak hak ettiği değeri görmesini sağlamayı da amaçlıyor.

Dizayn Grup, kampanya ile beyin göçüne dur diyerek Türk insanının beyin gücünü teşvik etmeye devam ediyor. Tüm fikir ve projelerle başvuruda bulunabilinen kampanya kapsamında uygun görülen fikir ve projeler, Dizayn Grup tarafından desteklenecek. Destek verilen projeler, fikir sahibinin patent başvurusu yapması sağlanarak yasal açıdan da koruma altına alınacak. Kampanyaya www.dizayngrup.com adresi üzerinden başvurulabiliyor. Başvuru süresi, 30 Haziranda son buluyor.

 Fikirler ürüne dönüşecek

Geçmiş kampanyalarda destek verilen bazı önemli projeler hakkında bilgi veren Mirmahmutoğulları, gerçekleştirilen altı kampanyaya katılan yüzlerce proje ışığında yeniden Beyin Göçüne Karşı Beyin Gücünü Teşvik Ediyoruz kampanyası başlattıklarının, böylelikle Türkiyenin bölgesel olarak hem eğitim hem de bilimsel üretim değerlerini arttırmayı hedeflediklerinin altını çizerek, Kampanyaya katılan projeleri konularında uzman, seçkin üniversite öğretim üyeleri ve grubumuzun uzman teknik kadrosu tarafından değerlendirilerek, ilk 6 kampanyada olduğu gibi, proje, buluş ve yeni fikirlere destek sağlayacağız , endüstriyel ürün haline dönüştürülmelerine imkân vereceğiz. dedi.

DİZAYN GRUP HAKKINDA

1987 yılında ısıtma ve sıhhi tesisat sektöründe proje geliştirmek ve uygulamak amacıyla kurulan Dizayn Grup, 1992 yılında yerden ısıtma borularıyla üretim hayatına başlamıştır. Bugün Dizayn Grup;  yüksek basınçlı, düşük basınçlı 23 ayrı sistemde, 4 bini aşkın boru ve ek parçaları üretmektedir.

Ar-Ge çalışmalarına verdiği önem sonucu, dünyada alternatifi olmayan teknolojilerle üretilen Dizayn ürünleri, sahip olduğu uluslararası kalite belgeleriyle, 72 ülkeye ihraç edilmektedir.  Ayrıca Dizayn Grup, 85 adet patentiyle Türkiyede en çok teknoloji üreten iki firmadan biri olup, Türk Patent Enstitüsü tarafından ödüllendirilmiştir. 

Ulusal ve uluslararası yatırımlarla her geçen gün biraz daha büyüyen ve gelişen Dizayn Grup şu ana kadar;

Palmiye Adaları, Old Tower Burj Dubai, Nil Nehri Sualtı Geçiş Projesi, Hong Kong Adalar arası Bağlantı Projesi gibi birçok projenin ve Miracle gibi birçok yatırım projesinin altına imzasını atmıştır.

Dizayn Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mirmahmutoğulları, 2002 yılında Filipinlerde düzenlenen Dünya Genç Girişimci İşadamı yarışmasında ülkemizi başarıyla temsil etmiş ve yarışmada Büyük Ödülün sahibi olmuştur. Aynı zamanda kendisi Uluslararası Teknoloji Birliği (UTB)nin kurucu üyesi ve başkanıdır.  


Geri Dön