29 / 03 / 2024

DKY Ada Kartal ne zaman teslim?

DKY Ada Kartal ne zaman teslim?

Firma: DKY İnşaat

Proje: DKY Ada Kartal

Toplam 19 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tiplerinin 2+1' den 3+1,5'e kadar farklılık gösteriyor. Peki DKY Ada Kartal ne zaman teslim?



'DKY Ada Kartal ne zaman teslim?' sorusuna cevap aramadan önce projenin diğer özelliklerin göz gezdirelim. 4 blok şeklinde yükselecek olan projede ödemelere göre yüzde 25 indirim sağlanıyor.


Ada Kartal DKY nerede?

Toplam 740 adet daireden meydana gelen proje Dumankaya Vizyon projesine de yakın bir bölgede inşa edilecek. Proje konum bilgisine göre  E-5'e 1,5 kilometre, sahile 2 kilometre yakınlıkta yer alıyor.


Kartal DKY Ada Konutları

Toplam 19 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede ev seçenekleri 2 oda 1 salon, 2 oda 1,5 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1,5 salon olarak dizayn edildi. Proje 4 blok şeklinde yükselecek.


DKY Ada Kartal ne zaman teslim?

Daire teslimlerinin 2018 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanılan projede ortak kullanım alanları içerisinde fitness alanı, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark alanları, kafe ve açık yüzme havuzu bulunuyor.


Ada DKY Kartal ödeme seçenekleri

Ödeme planına göre yüzde 25'e varan indirim sağlanan projede yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 75'lik bedel için firma bünyesinde 36 ay vade imkanı sağlanıyor.


DKY Ada Kartal iletişim

Telefon: 444 9 359 

Web: http://dkyada.com/

Tülay ÇENESİZ/Konutfirsatlari.com


projeye sor



Geri Dön