19 / 04 / 2024

DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Firma: DKY İnşaat

Proje: DKY Ada Kartal

Daire tiplerimin 2+1'den 3+1,5'a kadar farklılık gösterdikleri proje konum bilgisine göre sahile 2 kilometre yakınlıkta yer alıyor. Peki DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?



'DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?' sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Toplam 19 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. 


DKY Ada Kartal konum

Dumankaya Vizyon projesine de yakın bir noktada inşa edilen proje ulaşıma göre İstanbul Kartal'da; E-5'e 1,5 kilometre, sahile 2 kilometre yakınlıkta hayata geçirilecek.


Ada DKY Kartal sosyal kullanım alanları

Ortak yaşam seçenekleri arasında fitness alanı, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark alanları, kafe ve açık yüzme havuzunun yer aldığı proje toplam 19 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.


Kartal DKY Ada ödemeleri

Daire fiyatlarının 350 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede ödeme koşullarına göre yüzde 25 peşin ödemelerde kalan bedel için firma bünyesinde 36 ay taksitlendiriliyor.


DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Daire alternatifleri içerisinde 2 oda 1 salon, 2 oda 1,5 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1,5 salon gibi seçeneklerinin bulunduğu projede daire teslimleri 2018 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.


DKY Ada Kartal iletişim

Telefon: 444 9 359 

Web: http://dkyada.com/

Tülay ÇENESİZ/Konutfirsatlari.com


projeye sor



Geri Dön