25 / 04 / 2024

DKY İnşaat Kartal'da 2 proje yapacak!

DKY İnşaat Kartal'da 2 proje yapacak!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya “2016’da Kartal’da sahile yakın bir bölgede biri 175, diğeri 700 konuttan oluşan iki konut projesine başlayacağız” dedi.



DKY İnşaat, gittikçe daha yoğun talep gören Kartal’a iki yeni proje yapacağını duyurdu. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya “2016’da Kartal’da sahile yakın bir bölgede biri 175, diğeri 700 konuttan oluşan iki konut projesine başlayacağız” dedi.


İstanbul Anadolu yakasının önemli merkezlerinden olan Kartal’da birçok markalı proje devam ediyor. Gayrimenkul sektörünün önemli markalarının yöneticileri de Kartal’ın önümüzde yıllarda önemli merkezlerden biri olacağı yönünde hem fikir. DKY İnşaat da büyük beğeni toplayan DKY Kartal projesinden sonra biri 175, diğeri 700 konuttan oluşan iki projeye 2016’da başlayacak. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya, bu yıl lansmanını gerçekleştirdikleri DKY Kartal projesinin yoğun ilgi gördüğünü belirterek “DKY Kartal’ı, ‘Aile Konsepti’ ile hayata geçirdik. Bu projede 1+1’ler yok, daha çok ailelerin oturabileceği geniş, kullanışlı alanlar tasarladık. Projenin tümünde, ev sahiplerinin yaz-kış manzaranın tadını çıkarabilecekleri camla kapanabilen balkonlar mevcut. Kapanabilir balkon fazladan bir yaşam alanı sunuyor. Bu nedenle DKY Kartal’ın yeni nesil evlerini ‘+1.5’ olarak adlandırıyoruz. Proje bu özellikleriyle kısa sürede çok yoğun ilgi gördü. Bu ilgi bizi bölgede bu konseptte birkaç proje daha yapmaya yöneltti. İki arazide kentsel dönüşüm projesi için anlaşmalarımızı imzaladık. Kartal’da sahile yakın bir bölgede. Biri 175, diğeri 700 konuttan oluşan 2 projeyi daha Kartal bölgesine kazandıracağız” dedi.


Bu yıl 3 lansman olacak


Bu yıl lansmanını gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgiler veren Ali Dumankaya ise 2015 sonuna kadar Kağıthane, Çeliktepe ve Sultanbeyli bölgelerinde olmak üzere 3 projeye daha başlamayı planladıklarını söyledi. Ali Dumankaya “Kağıthane’de yıkımını gerçekleştirdiğimiz Beşler Sucuk fabrikasının olduğu arazide çok özel bir proje inşa edeceğiz. Şehrin merkezindeki ihtiyaçları belirleyerek, beyaz yakalılar başta olmak üzere farklı kesimlere yönelik olarak çok özel konseptteki projemizi hayata geçireceğiz. Optimum kullanımlı daireler yer alacak. Sultanbeyli’de Fatih Caddesi üzerinde iddialı bir projemiz olacak, ticari alanlar, ofisler ve konutlarıyla bölgenin pozitif yönde gelişim ve ihtiyacını karşılayacak. Çeliktepe’de Büyükdere Caddesi’nin hemen arkasında, üzerinde 10 blok bulunan bir alanı yıkarak, özel bir mimari çalışmayla kentsel dönüşüm gerçekleştireceğiz” dedi.


YABANCI YATIRIMCININ KARTAL’A İLGİSİ ARTIYOR 


Anadolu yakasına yabancı yatırımcı ilgisinin her geçen gün arttığını ifade eden Ömer Dumankaya “Özellikle Kartal’a yabancıların yoğun ilgisi var. Geçmişte sadece Avrupa yakasındaki lokasyonların tanıtımı yapıldı. Biz projelerimizle Kartal’ı daha iyi ve daha doğru tanıtmaya başladık. Kartal’ın lokasyonu, ulaşım avantajı ve deniz manzarasını yabancı yatırımcı çok beğeniyor” diye konuştu.


Star


Geri Dön