24 / 04 / 2024

DKY İnşaat Lokum Rezidans projesi!

DKY İnşaat Lokum Rezidans projesi!

Firma: DKY İnşaat

Proje: Lokum Rezidans

DKY İnşaat Lokum Rezidans projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Sahile 8 dakika uzaklıkta bulunan projede 36 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.



Lokum Evleri projesinin rezidans bloğu olarak satışa çıkan  DKY İnşaat   Lokum Rezidans  projesi 2 blok halinde hayata geçiriliyor. Projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim fırsatı ile konut sahibi olabilmek mümkün. 


Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika, sahile 8 dakika, üniversiteler'e 12 dakika yakın mesafede olan Lokum Residence Tuzla'da 1.772 TL'den başlayan taksitler ile ödeme yapılabiliyor.


Tuzla Lokum Evler Rezidans'ın sosyal imkanları arasında resepsiyon, araç yıkama, spor alanları, ev temizliği, havuz, kuru temizleme, yeşil alan, fitness center mevcut. Proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı imzası ile yükseliyor. 


DKY İnşaat Lokum Rezidans projesi 64.91 metrekare olarak tasarlanan 1+1 ve 102.87 metrekare olarak tasarlanan 2+1 konutlardan oluşuyor. Projede yer alan daireler 117 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Toplam 722 tane daireden meydana gelen Lokum Rezidans ödeme planı kapsamında 36 ay vade farksız taksit avantajı sağlanıyor. Proje 53 dönüm arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Lokum Rezidans satış ofisi telefon: 0216 420 0 556

Web: http://www.lokumrezidans.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön