19 / 04 / 2024

DKY İnşaat Tuzla Lokum Evler adres!

DKY İnşaat Tuzla Lokum Evler adres!

Firma: DKY İnşaat

Proje: Lokum Evler

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa edilen Lokum Evler projesinde daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında yapılması öngörülüyor. DKY İnşaat Tuzla Lokum Evler adres bilgileri haberimizde yer alıyor.



Lokum Evler projesi 15 ile 19 katlı 7 blok halinde yükseliyor. Konutların 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı proje  DKY İnşaat  ve Metropolist Yapı ortaklığında hayata geçiriliyor. 


Lokum Evler projesinin sosyal alanları içerisinde fitness center, otopark, bisiklet parkurları, yüzme havuzu, seyir terasları, spor alanları ve oyun alanları bulunuyor. Satışları devam eden  Lokum Evler  projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 241 bin TL'den, 3+1 dairelerin fiyatları 292 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Yüzde 12+ yüzde 12 indirim uygulanan Lokum Evler'de taksitlerin bin 999 TL'den başlıyor. Yüzde 25 peşinatta 18 ay sonra ödeme fırsatı da projenin ödeme planı içerisinde yer alıyor. Peşin alımlarda ise yüzde 4 indirim uygulanıyor. 


DKY İnşaat Tuzla Lokum Evler adres!


Tuzla Lokum Evler projesi Sabiha Gökçen Havaalanı’na ve alışveriş merkezlerine 6 dakika, sahile 8 dakika, üniversiteler bölgesine ise 12 dakika kadar uzaklıkta konumlanıyor.


DKY İnşaat Tuzla Lokum Evler adres!


DKY İnşaat Tuzla Lokum Evler adres!

DKY İnşaat Lokum Evler adres bilgileri(satış ofisi): Esentepe Mah. E-5 Yanyol - Milangaz Cad. No:77

Kartal /  İstanbul


Lokum Evler iletişim

Tel: 0216 517 9 517

Web: www.lokumevler.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön