28 / 03 / 2024

DKY İnşaat'tan 0 faiz kampanyası!

DKY İnşaat'tan 0 faiz kampanyası!

DKY İnşaat konut sahibi olmak isteyenler için benzersiz bir bahar kampanyası düzenliyor. DKY İnşaat, ‘0 Peşinat 0 Faiz’ kampanyası ile Lokum Evler ve DKY Kartal’da faizleri sıfıra indirdi.



DKY İnşaat konut sahibi olmak isteyenler için benzersiz bir bahar kampanyası düzenliyor. DKY İnşaat, ‘0 Peşinat 0 Faiz’ kampanyası ile Lokum Evler ve DKY Kartal’da faizleri sıfıra indirdi.  Kampanyadan yararlanarak DKY İnşaat’ın eşsiz projelerinde yatırım yapmak veya ev sahibi olmak isteyenler, yüzde 25’lik peşinatı teslim tarihinde, geri kalan kısmı ise banka kredisiyle 60 ay sıfır faizle ödüyor. 


Tuzla’da yükselen Lokum Evler’de  50 daire için , Kartal’ın benzersiz projesi DKY Kartal’da ise son daireler kampanyalı koşullarla ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.  Kampanya 30 Nisan 2016 tarihinde sona erecek. Lokum Evler Mart 2017, DKY Kartal Aralık 2017 tarihinde teslim edilmeye başlayacak.


21 bin 600 metrekare arazi üzerine inşa edilmeye başlanan  ‘DKY Kartal’ projesinin tamamında Adalar manzarası sunan balkonlu, 2+1,5, 3+1,5, 4+1,5, 5+1,5’lerden oluşan 336 konut bulunuyor. 5 ila 7 metrekare büyüklüğündeki açılıp kapanabilen balkonlar, İstanbul’a balkon keyfini geri getirirken salonlara ekstra alan sağlıyor.  


Tuzla’da 53 bin metrekare alan üzerinde yükselen Lokum Evler’de ise büyüklükleri 117 ile 154 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Seyir terasları, bisiklet parkuru, çocuk oyun alanları, fitness alanı ve geniş peyzajı ile sakinlerine nefes alan bir projeye sunacak.


Web: http://www.dkyinsaat.com/


Haber Zaman'da şu şekilde yer aldı


DKY İnşaat konut sahibi olmak isteyenler için bahar kampanyası düzenliyor. DKY İnşaat, '0 Peşinat 0 Faiz' kampanyası ile Lokum Evler ve DKY Kartal'da faizleri sıfıra indirdi. Kampanyadan yararlanarak DKY İnşaat'ın projelerinde yatırım  yapmak veya ev sahibi olmak isteyenler, yüzde 25'lik peşinatı teslim tarihinde, geri kalan kısmı ise banka kredisiyle 60 ay sıfır faizle ödüyor. Tuzla'da Lokum Evler'de 50 daire için, Kartal'ın projesi DKY Kartal'da ise son daireler kampanyalı koşullarla ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor. Kampanya 30 Nisan 2016 tarihinde sona erecek. Lokum Evler Mart 2017, DKY Kartal Aralık 2017 tarihinde teslim edilmeye başlayacak.


Zaman




Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;

DKY İnşaat, ‘0 peşinat 0 faiz’ kampanyası ile Lokum Evler ve DKY Kartal’da faizleri sıfıra indirdi. Kampanyadan yararlanarak DKY İnşaat’ın projelerinde yatırım yapmak veya ev sahibi olmak isteyenler, yüzde 25’lik peşinatı teslim tarihinde, geri kalan kısmı ise banka kredisiyle 60 ay sıfır faizle ödüyor. 


Tuzla’da yükselen Lokum Evler’de 50 dairenin, Kartal’da yer alan DKY Kartal’da ise son dairelerin, kampanyalı koşullarla ev sahibi olmak isteyenleri beklediği ifade edildi. Lokum Evler Mart 2017, DKY Kartal Aralık 2017 tarihinde teslim edilmeye başlanacak.


21 bin 600 metrekare arazi üzerine inşa edilmeye başlanan ‘DKY Kartal’ projesinin tamamında Adalar manzarası sunan balkonlu, 2+1.5, 3+1.5, 4+1.5, 5+1.5’lerden oluşan 336 konut bulunuyor. 5 ila 7 metrekare büyüklüğündeki açılıp kapanabilen balkonlar, aynı zamanda salonlara ekstra alan sağlıyor.  


Tuzla’da 53 bin metrekare alan üzerinde yükselen Lokum Evler’de ise büyüklükleri 117 ile 154 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

 

Milliyet 



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


DKY inşaat, bahar kampanyası düzenliyor. DKY İnşaat, '0 Peşinat 0 Faiz' kampanyası ile Lokum Evler ve DKY Kartal'da faizleri sıfıra indirdi. Ev sahibi olmak isteyenler, yüzde 25'lik peşinatı teslim tarihinde, geri kalan kısmı ise banka kredisiyle 60 ay sıfır faizle ödüyor. Kampanya, Tuzla'da yükselen Lokum Evler'de 50 daire için, DKY Kartal'da ise son daireler için geçerli. Kampanya 30 Nisan 2016 tarihinde sona erecek. Lokum Evler Mart 2017, DKY Kartal Aralık 2017 tarihinde teslim edilmeye başlayacak. 


Vatan




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



DKY İnşaat'tan bahar kampanyası geldi. Şirket, '0 Peşinat 0 Faiz' kampanyasıyla Tuzla'daki Lokum Evler ve DKY Kartal Evleri'nde faizleri sıfıra indirdi. Ev alacaklar yüzde 25'lik peşinatı teslimde, geri kalan kısmı banka kredisiyle 60 ay O faizle ödeyecek. Kampanya 30 Nisan'da sona erecek. Lokum Evler Mart 2017, DKY Kartal Aralık 2017'de teslim edilmeye başlanacak. 




Posta



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


DKY İnşaat, Lokum Evler ve DKY Kartal projeleri için Sıfır Peşinat Sıfır Faiz kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında, ev sahibi olmak isteyenler, yüzde 25'lik peşinatı teslim tarihinde, geri kalan kısmı ise banka kredisiyle 60 ay sıfır faizle ödüyor. Tuzla'da yükselen Lokum Evler'de 50 daire, DKY Kartal'da ise son daireler kampanyalı olarak satışa sunuluyor. 


Ekonomist


Geri Dön