24 / 04 / 2024

DKY İnşaat'tan yeni nesil şehirli yaşam konsepti!

 DKY İnşaat'tan yeni nesil şehirli yaşam konsepti!

DKY İnşaat, gayrimenkul sektöründe konut anlayışını "Yeni Nesil Şehirli Yaşam Konsepti" ile yeniden tanımlayacak. İlk defa 'DKY On Kağıthane' ile dünyanın 'ilk dijital topluluk portalı' ile projede yaşayanlar sürekli etkileşim halinde olabilecekler.



DKY İnşaat, gayrimenkul sektöründe konut anlayışını "Yeni Nesil Şehirli Yaşam Konsepti" ile yeniden tanımlayacak. İlk defa 'DKY On Kağıthane' ile hayata geçecek konseptte dünyanın 'ilk dijital topluluk portalı' ile projede yaşayanlar, ilgi alanlarına göre etkinlikler düzenleyip, sosyal kulüpler oluşturup, sürekli etkileşim halinde olabilecekler. 


Araç, eşya, yetenek paylaşımı, ortak fonlama gibi birçok paylaşım ekonomisi uygulaması da tek bû uygulama aracılığı ile sunulacak. 

Yatırımcılar ve ev sahibi olmak isteyenler ise 'Türkiye'nin ilk Yaşam Deneyim Merkezi'nde, satın almak istedikleri dairelerin bütün özelliklerini görebilecek, iç tasarımını ve manzarasını seçebilecekler. DKY On'da ayrıca, kütüphane, amfıtiyatro, sağlıklı yaşam kulübü gibi yenilikçi sosyal kullanım alanları bulunuyor. 


Projenin lansmanında konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Dünyadaki trendleri takip ederek yepyeni bir konsept oluşturduk. Bu platformun sektör için büyük bir devrim olacağını düşünüyorum" dedi. 


Dünya 


Web: www.dkyon.com 


Geri Dön