27 / 04 / 2024

DKY Kartal Evleri'nde metrekaresi 3 bin 900 TL!

DKY Kartal Evleri'nde metrekaresi 3 bin 900 TL!

DKY İnşaat, Kartal'da, içerisinde konut, ofis, alışveriş alanları bulunan Kartal projesinin yatırım maliyeti 220 milyon dolar. Projenin metrekare fiyatı 3 bin 900 liradan başlıyor..



DKY İnşaat, Kartal'da, içerisinde konut, ofis, alışveriş alanlan bulunan bölgenin en prestijli projesini hayata geçireceği projeyi İstanbul'da gerçekleştirdiği lansmanla tanıttı. Lansmanda konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, projeyi 'Her şeyin bir tık fazlası' sloganıyla şekillendirdiklerini belirterek, "Projemizde bir evden beklenen her şeyin daha fazlası olacak. 

Güzel bir manzara, daha geniş konforlu evler, daha büyük yemyeşil parklar, daha fazla aktivite, daha iyi bir konum, kolay ulaşım ve daha değerli bir yatırım en başta sayacaklarım arasında yer alıyor. Bir yanda tüm güzellikleriyle gözler önüne serilen Prens Adaları, diğer yanda uçsuz bucaksız Marmara Denizi, şehre hakim bir tepede yükselen DKY Kartal'ın zemin kattan en üst kata kadar tüm dairelerini Adalar manzarasıyla sunacağız" diye konuştu. DKY Kartal projesinin sektöre getireceği yenilikler arasında 1 yerine '1,5 salon' kavramı en başta yer alıyor. Projede tüm dairelerde salonlara ilave 5-7 metrekare büyüklüğünde kullanım alanı kazandıracak balkonlar İstanbul'da özlenen balkon keyfini geri getiriyor. Dairelerin balkonları yazın açılıp kışın ise kapanarak, yeni nesil ev anlayışlı fonksiyonel ev modellerini Kartal'a taşıyor. 


DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya ise, projenin 220 milyon dolarlık yatırımla 21 bin 600 metrekare arazi üzerine inşa edileceğini belirterek, "Projenin tamamında Adalar manzarası sunan balkonlu, 2+1,5'dan, 6+1,5'a kadar 331 konut bulunuyor. 3+1.5 ve üstü daireler için 2 araçlık otopark imkânı sunacağız. Böylece otopark sorunu olmayan bir proje hedefliyoruz" dedi. 


Hürses


Geri Dön