29 / 03 / 2024

DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar?

DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar?

Firma: DKY İnşaat

Proje: DKY Kartal

DKY Kartal Rezidans'ta 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Kartal Deniz Otobüsü İskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre uzaklıkta olan projede teslimler 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek. Peki DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar?



"DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim.  DKY İnşaat  imzası ile yükselen projede toplam 331 adet daire yer alıyor.


DKY Kartal konum olarak Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika, Kartal Deniz Otobüsü İskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre, FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre mesafede bulunuyor. 


Soğanlık DKY Kartal'da 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Teslim tarihi Aralık 2017 olarak belirlenen projede 60 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. 


Daire seçenekleri arasında 2+1.5, 3+1.5, 4+1.5, 5+1.5, 6+1.5'ların yer aldığı  DKY Kartal  Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal Soğanlık bölgesinde inşa ediliyor. 


DKY Kartal Residence'de bisiklet yolları, açık ve kapalı kullanımlı havuzları, çocuk oyun alanları, otopark, çiçek bahçeleri, fitness center, su kanalları, yemyeşil çimenler, koşu parkurlar gibi sosyal donatı alanları mevcut.


DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar?

DKY İnşaat DKY Kartal'da ofisler kat bazında satışa çıkıyor. Projede daire fiyatları 561 bin TL'den, ofis fiyatları ise 8 milyon TL'den başlangıç gösteriyor. 


DKY Kartal adres: Kartal M1 Alışveriş Merkezi Karşısı-İstanbul


Soğanlık DKY Kartal satış ofisi 

Telefon: (0216) 517 9 517

Web: www.dkyinsaat.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön