29 / 03 / 2024

DKY Kartal projesinde satışlar bir haftada yüzde 40'a ulaştı!

DKY Kartal projesinde satışlar bir haftada yüzde 40'a ulaştı!

Geçtiğimiz ay satışına başladığı 331 konutluk 'DKY Kartal' projesinin yüzde 40'ını bir hafta içinde tüketen DKY inşaat'ın Başkanı Ali Dumankaya "Bir yılda ulaşacağımız satış rakamına bir haftada ulaştık" dedi.



Kartal projesinin yüzde 40'ını bir haftada satan DKY insaat'ın Başkanı Ali Dumankaya "Bir yılda ulaşacağımız satış rakamına bir haftada ulaştık" dedi.


DKY Kartal Projesi içinde yer alan ofis bloğu ile ilgili cok fazla talep aldıklarını belirten Ali Dumankaya "Projeyi ilk görücüye çıkardığımızdan beri ofislerle ilgili yoğun talep alıyoruz. Haziran ayına bıraktığımız ofis bloğu satış planımızı öne çektik.Bu bloğa gelen talepler bile bu lokasyonun ne  kadar değerli olduğunu bizlere gösteriyor" diye konuştu.


Geçtiğimiz ay satışına başladığı 331 konutluk 'DKY Kartal' projesinin yüzde 40'ını bir hafta içinde tüketen DKY inşaat, bunun ardından projenin yer aldığı arsada bulunan Metro Properties'e ait payı da satın alarak tek hissedar oldu. DKY Kartal projesi başlamadan önce söz konusu arsanın yüzde 38'ini Fiba Holding'den satın alan DKY İnşaat, kalan yüzde 62 'lik pay için Metro Properties ile hasılat paylaşımı anlaşma yapmıştı.Geçtiğimiz günlerde taraflar arasında yapılan sözleşmeye göre, DKY İnşaat, tüm arsayı satın alarak tek sahibi oldu. Projede yer alan Metro Toptancı Market'in mülkü de Metro Properties'e ait kalacak.

 

1.5 konsepti etkili oldu 

DKY İnşaat Başkanı Ali Dumankaya "DKY Kartal projemiz de satışlar 1 haftada yüzde 40'a ulaştı. Devam eden satın alma görüşmelerinde mutabakata vardık ve 7 bin 500 metrekarelik Metro Toptancı Market dışında kalan arsa payının tamamının satın alımını gerçekleştirdik" dedi. Sektöre kattıkları 1.5 konseptinin çok ilgi gördüğünü de aktaran Dumankaya "331 konutun 130'unu 1 haftada sattık. Bu bölgede tüketicilerin tercihlerinin daha kullanışlı geniş evlere doğru kaydığını görüyoruz" dedi. 


Star


Geri Dön