27 / 04 / 2024

DKY Kartal projesinin yüzde 40'ı satıldı!

 DKY Kartal projesinin yüzde 40'ı satıldı!

3900 TL metrekare fiyatıyla satışa sunduğu DKY Kartal projesinde Türkiye'de ilk kez “+1,5” konseptini hayata geçiren DKY İnşaat, bir haftada yıllık hedefine ulaştı, projenin yüzde 40’ını sattı.



İÇİNDE konut, ofis ile alışveriş alanları bulunan, DKY Kartal’ı 3900 TL metrekare fiyatıyla satışa sunan DKY İnşaat, bir haftada projenin yüzde 40’ını sattı. İyi bir satış performansı yakalamamızdaki temel nedenlerden birinin ‘+1,5’ konseptleri olduğunu belirten DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, “331 konutun 130’unu 1 haftada sattık. 6+1,5 ve 5+1,5 dairelerimiz lansman öncesi tükendi. Kapanabilir balkon fazladan bir yaşam alanı ve mükemmel bir manzara sunuyor. Bu amaçla DKY Kartal'ın yeni nesil evlerini “+1,5” olarak adlandırıyoruz.  Bu alan tüketicilerin çok ilgisini çekti” dedi. Dumankaya, “Bizde bir yıllık süre içerisinde bu satış rakamına ulaşırız düşüncesi vardı. Ancak bir haftada bu rakama ulaştık” diye ifade etti. Dumankaya, projenin başarısıyla eylül ayında başlayacakları kampanyayı mayıs ayına çekmeye karar verdiklerini belirtti. 


SATIŞI ÖNE ÇEKECEK 


Dumankaya, projede yer alan 23 bin metrekarelik ofis bloğu için de, yine şaşırtıcı derecede yoğun bir talep aldıklarını kaydederek, haziran ayına bıraktıkları ofis bloğu satış planını öne çektiklerini dile getirdi. Dumankaya, “Seçim öncesinde lansman yapmadan ofis bloğunu satışa çıkarabiliriz. Ofisleri bugün satışa açsak, yarısını satabiliriz” ifadesini kullandı. 


Tüm arsayı satın aldı


DKY Kartal projesi başlamadan önce söz konusu arsanın yüzde 38’ini Fiba Holding’den satın alan DKY İnşaat, kalan yüzde 62’lik pay için Metro Properties ile hasılat paylaşımı anlaşma yapmıştı. Geçtiğimiz günlerde yapılan sözleşmeyle DKY tüm arsayı satın aldı. 



Akşam 


Geri Dön