26 / 04 / 2024

DKY Kartal'da yüzde 0,42 faiz kampanyası!

DKY Kartal'da yüzde 0,42 faiz kampanyası!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da hayata geçirilen DKY Kartal, DKY Sahil ve Kağıthane'de yer alan DKY On projelerinde sonbahara özel kampanya başlattı. Şirket, kampanya kapsamında tüm projelerinde peşinatı yüzde 1'e faizi yüzde 0.42'ye düşürdü.



DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da hayata geçirilen DKY Kartal, DKY Sahil ve Kağıthane'de yer alan DKY On projelerinde sonbahara özel kampanya başlattı. Şirket, kampanya kapsamında tüm projelerinde peşinatı yüzde 1'e faizi yüzde 0.42'ye düşürdü. DKY Kartal projesi 21 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde, İstanbul Anadolu yakasının yükselen değeri Kartal bölgesinde inşa ediliyor. DKY Kartal projesinde 2 + 1.5, 3 + 1.5, 4 + 1.5 ve 5 + 1.5 konut tipi seçenekleri sunuluyor. Proje içerisinde ayrıca 9 bin metrekarelik Metro Gross Market ile 23 bin metrekarelik ofis bloku da yer alıyor.


ADALAR MANZARALI

Kartal'da, sahil yolu üzerinde yer alan DKY Sahil projesinde büyüklüğüne bakılmaksızın her daire için en az iki araçlık kapalı otopark ve bunun yanı sıra, depo olarak kullanılacak alanlar da tasarlandı. Açılır kapanır çatılı yüzme havuzu, fitness ve kafeterya alanlarının olacağı DKY Sahil projesinde 128 ile 328 metrekare arasında değişen 22 adet 2+1,5, 110 adet 3+1,5, 8 adet 4+1,5 daire bulunacak.


200 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Kağıthane'de inşa edilen DKY On Kağıthane projesi 38 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplam 205 adet konuttan oluşan DKY On Kağıthane projesinde 1,5+1 ve 2,5+1 konut seçenekleri yer alıyor. Mart 2018'de konut teslimleri yapılması planlanan DKY On Kağıthane projesi 200 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.


Sabah


Web: http://dkyada.com/


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


DKY İnşaat İstanbul Kartal’da deniz manzaralı 2 farklı konut projesi hayata geçiriyor.


Birinci kattan son kata kadar kesintisiz deniz manzarası sunan DKY Kartal projesinde daireler 665 bin liradan, Kartal sahilde konumlanan DKY Sahil projesinde ise 1 milyon liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Şirket bu iki projede kalan sınırlı sayıdaki daireler için yüzde 1 peşinat ve yüzde 0.42 vade farkı ile satış kampanyası da düzenliyor. DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel, avantajlı ödeme koşullarıyla ev sahibi olmak isteyenler için son tarih 31 Ekim olduğunu açıkladı. 


AÇILIR KAPANIR BALKON

Sonbahar kampanyasıyla yeni yıla ev sahibi olarak girmek isteyenlere avantajlar sunduklarını aktaran Tevfik Türel, projeler hakkında şunları söyledi: “Anadolu yakasının yükselen değeri Kartal’da inşa edilen DKY Kartal projemizde 2+1.5, 3+1.5, 4+1.5 ve 5+1.5 konut tipi seçenekleri sunuyoruz. Açılır kapanabilir balkonlarıyla nefes kesen Adalar ve deniz manzara keyfinin yaz-kış yaşanacağı ‘buçuklu yaşam’ konseptini de gayrimenkul sektörüne kazandırıyoruz. 7 bin metrekarelik yeşil alanda farklı bahçeleri, su oyunları, çocuk parkı ve yaşam parkı ile hem hobileriniz hem de komşularınız ile sosyalleşeceğiniz bir mekan olacak. Proje içerisinde ayrıca 9 bin metrekarelik Metro Gross Market ile 23 bin metrekarelik ofis bloku da yer alıyor. D-100 ve çevre yolu bağlantısına komşu lokasyonda inşa edilen DKY Kartal projesi, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika, FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 20 dakika, Kartal Deniz Otobüsü İskelesi’ne 9 dakika ve sahil yoluna 7 dakika, Kartal Metro İstasyonu’na ise 200 metrelik uzaklıkta yükseliyor.”


2 MİLYARLIK PLAN

Kartal sahilde yer alan DKY Sahil projesinde ise açılır kapanır çatılı yüzme havuzu, fitness ve kafeterya alanları yer aldığını belirten Tevfik Türel bu projede de açılır kapanabilir balkonlarla Adalar ve deniz manzarasını, balkon keyfini yaşatacaklarını dile getirdi. Projede her daire için en az iki araçlık kapalı otopark ve bunun yanı sıra depo olarak kullanılacak alanlar da tasarlandığını söyleyen Türel, DKY Sahil projesinde 128 ile 328 metrekare arasında değişen 20 adet 2+1.5, 108 adet 3+1.5, 10 adet 4+1.5 daire toplam 138 daire bulunacağını dile getirdi. Önümüzdeki dönemde 2 milyar lira değerinde 2 bin 300 adet konut geliştireceklerini söyleyen Türel, ayrıca bu sene içinde inşaatı başlayacak olan DKY Ada ve DKY Sahil projeleri için de halen ön talep topladıklarını belirtti.


Hürriyet


Haber Habertürk'te şöyle yer aldı


DKY İnşaat, Kağıthane ve Kartal'da yer alan projelerine özel sonbahar kampanyası başlattı. 30 Kasım'a kadar devam edecek kampanyada konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 peşinat ve yüzde 0.42 faiz oranı sunuluyor 


Kartal'ın sahil kesiminde 33 bin metrekare alan üzerinde hayata geçen DKY Sahil projesi 240 milyon TL'lik yatırım değerine sahip olacak. Projede 128 iie 328 metrekare arasında değişen 20 adet 2+1.5, 108 adet 3+1.5, 10 adet 4+1.5 daire olmak üzere toplam 138 daire yer alıyor. Projede teslimlerin 2018 Ocak'ta başlaması planlanıyor. 


DKY İnşaat. İstanbul'un farklı bölgelerinde yükselmeye devam eden projeleri için sonbahar kampanyası başlattı. 

İstanbul'un değeri yükselen Kağıthane ve Kartal bölgelerinde yer alan projelerde konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 peşinat ve yüzde 0.42 faiz oranı sunuluyor. 30 Kasım'a kadar devam edecek kampanya DKY Kartal, DKY Sahil ve DKY On Kağıthane projelerinde geçerli olacak. 


Sonbahar kampanyasıyla yeni yıla ev sahibi olarak girmek isteyenlere avantajlar sunduklarım belirten DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfık Türel. DKY Kartal projesi hakkında şunları söyledi: "Karlarda inşa edilen DKY Kartal projemizde 2+1.5. 3+1.5, 4+1.5 ve 5+1.5 konut tipi seçenekleri sunuyoruz. 7 bin metrekarelik yeşil alanda farklı bahçeleri, su oyunları, çocuk parkı ve yaşam parkı ile hem hobileriniz hem de komşularınızla sosyalleşeceğiniz bir mekân olacak. 

21 bin 600 metrekare arazi üzerinde inşa edilen DKY Kartal'da yaşam Aralık 2017'de başlayacak. 


Habertürk


Geri Dön