20 / 04 / 2024

DKY Kartal'da yüzde 5 peşinatla! Lansman özel avantajlarla!

DKY Kartal'da yüzde 5 peşinatla! Lansman özel avantajlarla!

Firma: DKY İnşaat

Proje: DKY Kartal

DKY Kartal buçuklu sistemle dairelerini daha da büyütüyor. 1,5 salon konseptiyle yaz kış balkon keyfi yaşatacak DKY Kartal'da lansman özel avantajlı ödeme koşulları ve fiyatlarla satışlar devam ediyor.



DKY İnşaat 220 milyon dolarlık yatırımını görücüye çıkardı. Projede ofis ve alışveriş alanları, 7 dönümlük dev yaşam parkı olmak üzere toplamda 331 konut ve 23 bin metrekarelik ofis alanı yer alacak.


Metrekare fiyatlarının 3 bin 800 liradan başladığı projede evler ”buçuklu’lu sistemle inşa ediliyor. Bu sistemle kullanılabilir alanları artırma yoluna gittiklerini vurgulayan  DKY İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, ”Dairelerin 5 veya 7 metrekarelik balkonları var. Bizler o balkonları kimi zaman eve katmaya çalışırız. Biz bu kafa karışıklığına bir çözüm olarak balkonların kapatılmasına imkan veren camlı sistemler oluşturduk. Hem evin içinde salonun bir bölümü olarak yaşam alanı yaratıyor, hem de yaz-kış balkonu olarak kullanılabiliyor” dedi.


DKY Kartal da yüzde 5 peşinatla! Lansman özel avantajlarla!


İstanbul’da yaz-kış balkon keyfinin tadını çıkarılması için her metrekarenin çalışıldığı projede en küçük daire 2+1,5 olurken en büyük daire ise 6+1,5 olarak planlandı. Dumankaya, projenin ferah kullanımı ve Adalar manzarası ile özellikle aileler için uygun şekilde tasarlandığını da iletti. 


Daire fiyatlarının 397 bin 150 TL'den başlangıç gösterdiği  DKY Kartal  projesinde lansmana özel yüzde 10 indirim sağlanıyor. DKY Kartal projesinde yer alan konutlar için yüzde 5 peşinat sonrasında 2 ara ödeme ve sonrasında ise banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. 


DKY Kartal da yüzde 5 peşinatla! Lansman özel avantajlarla!


DKY İnşaat 2015’te Kağıthane ve Sultanbeyli’deki projelerini satışa çıkaracak. Çeliktepe’de ise kentsel dönüşüme başlayacak. 2016’da ise Yeni Sahra kentsel dönüşüm projesini gündeme alınacak.


DKY Kartal satış ofisi iletişim

Telefon: 444 9 359

Web: www.dkyinsaat.com


projeye sor



Geri Dön