25 / 04 / 2024

DKY Kartal'ın ofis bloğu satışı öne çekildi!

DKY Kartal'ın ofis bloğu satışı öne çekildi!

İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında faaliyet gösteren DKY İnşaat, kısa süre önce lansmanını gerçekleştirdiği DKY Kartal projesinin ofis bloğu satışını yoğun talep üzerine öne çekti.



İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında faaliyet gösteren DKY İnşaat, kısa süre önce lansmanını gerçekleştirdiği DKY Kartal projesinin ofis bloğu satışını yoğun talep üzerine öne çekti. 

220 milyon dolar yatırımla inşa edilecek projede 23 bin metrekare ofis alanı yer alacak. 


KARTAL'da. DKY İnşaat tarafından inşa edilecek 'DKY Kartal' projesinde konut, ofis ve alışveriş alanları bulunacak. Projenin içinde yer alan ofis bloğu ile ilgili çok fazla talep aldıklarını belirten DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alı Dumankaya, "DKY Kartal'da 23 bin metrekare kapalı alana sahip ofis bloğu bulunuyor. Projeyi ilk görücüye çıkardığımızdan beri ofislerle ilgili yoğun talep alıyoruz. Haziran ayına bıraktığımız ofis bloğu satış planımızı one çektik. Bu bloğa gelen talepler bile bu lokasyonun ne kadar değerli olduğunu bizlere gosteriyor" dedi. Dumankaya. satışına başladıkları ofislerin metrekare satış fiyatının 6 bin lira olduğunu söyledi. 


TÜM EVLER MANZARALI 

21 bin 600 metrekare alanda 220 milyon dolar yatırımla inşa edilecek projede 331 konut bulunacak. Ayrıca, 7 dönümlük yaşam parkında, çiçek bahçeleri, ağaçlar, yemyeşil çimenler, su kanalları, çocuk oyun alanları, bisiklet yolları, koşu parkurları, açık ve kapalı kullanımlı havuzlar ve fitness center yer alacak. DKY Kartal projesinin birçok avantajı bir arada sunduğunu ifade eden Ali Dumankaya. şunları söyledi:

"DKY Kartal. E5. TEM ve sahil yolunun kesişme noktasında bulunuyor. Güzel bir manzara, daha geniş konforlu evler, daha büyük yemyeşil parklar, daha fazla aktivite, daha iyi bir konum, kolay ulaşım ve daha değerli bir yatırım olma özellikleriyle fark yaratıyor. Bir yarıda tüm güzellikleriyle gözler onune serilen Prens Adaları, diğer yanda uçsuz bucaksız Marmara Denizi, şehre hakim bir tepede yükselen DKY Kartal'ın zemin kattan en ust kata kadar tum dairelerini Adalar manzarasıyla sunuyoruz" 


1 DEĞİL 1.5 SALON DKY 

Kartal projesinde 1 değil 1.5 solan yer alıyor. Projedeki dairelerde salonlara ilave 5-7 metrekare büyüklüğünde kullanım alanı kazandıracak balkonlar yer alıyor. Tasarımdan, inşasına pek çok detayı ince ince işlediklerini ve yeni nesil evleri 1.5' ile tanımladıklarını aktaran Ali Dumankaya. "Ev sahipleri manzaranın tadını yaz kış yaşasınlar diye tum daireleri camla kapanabilen balkonlarla tasarladık. Kayıpsız mimari ile tasarlanan dairelerde hiçbir metrekarenin boşa gitmemesi, evlerin tanı anlamıyla kullanıcıya yönelmesi için çalıştık. Kapanabilir balkon fazladan bir yaşam alanı ve mükemmel bir manzara ile ihtiyaca cevap verecek. Bu amaçla DKY Kartal'ın yeni nesil evlerini"+1,5" olarak adlandırıyoruz. 


2+1,5'tan. 6+ 1,5'a uzanan ferah daire seçenekleriyle DKY Kartal bir evden bir tık daha fazlasını sunacak" diye konuştu. DKY Kartal'ın sadece iç yaşam alanlarında değil, tüm site hayatına da yeni yaklaşımlar ve pratik çözümler getirdiğini belirten Ali Dumankaya, 3* 1.5 ve üstü daireler için 2 araçlık otopark imkânı sunacaklarını dile getirdi. Dumankaya; "DKY Kartal'da konut, ofis ve yaşam parkının altında. 7 bin 500 metrekare alanda, Metro Gross Market başta olmak üzere mağazalar yer alıyor. Kartal'ın en kolay ulaşım noktasında. D 100 ve çevre yolu bağlantısının kesiştiği yerde Kartal Metrosuna 200 metre yurume mesafesinde benzersiz bir proje sunuyoruz. Yanı başında yeniden inşa edilecek AVM ve Kültür Merkezi ile. yatırımcısına ve ev sahiplerine kullandıkça değerlenen alanlar inşa ediyoruz" dedi. 


Hürriyet ek


Geri Dön