26 / 04 / 2024

DKY On Kağıthane lanse edildi!

DKY On Kağıthane lanse edildi!

DKY İnşaat tarafndan İstanbul Kağıthane'de 10 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilmekte olan ve ‘Türkiye'nin ilk Yaşam Deneyim Merkezi' olarak lanse edilen DKY On projesi tanıtıldı.



DKY İnşaat tarafndan İstanbul Kağıthane'de 10 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilmekte olan ve ‘Türkiye'nin ilk Yaşam Deneyim Merkezi' olarak lanse edilen DKY On projesi tanıtıldı. Kütüphane, amfitiyatro, sağlıklı yaşam kulübü, kişisel çalışma, eğlence, müzik, sinema alanları gibi birbirinden özel yenilikçi sosyal kullanım alanlarının yer aldığı DKY On projesinde deneyim mutfağı, oyun alanları, toplantı odaları, sosyal çalışma alanları gibi donatılar ile ofis, ticari alan ve konutlar bulunuyor.

 

Dünyada bir ilk olan dijital topluluk portalına da sahip olan DKY On projesinde 57 ila 86 metrekare arasında değişen alanlı  1+1,5 ve 2+1,5 tipinde 205 konut, bin 450 metrekare ticari alan ve 4 bin 750 metrekare ofis alanı bulunuyor. Ofis alanlarında yaklaşık bin 200 metrekarelik “Work'On” adı verilen ortak çalışma alanlarının da yer alacağı DKY On projesi 200 milyon TL'lik yatırımla gerçekleştirilecek.

 

Lansmana özel peşin KDV dahil 309 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa açılan DKY On projesinde banka kredisinin yanısıra, 10 bin TL peşin, yüzde 15 peşin indirimi, 60 ay “0” vade farkı veya kişiye özel esnek ödeme planı ile ev-ofis-ticari birim sahibi olunabilecek.


Star


www.dkyon.com 


Geri Dön