25 / 04 / 2024

DKY’ye itibarlı ödül!

DKY’ye itibarlı ödül!

Marketing Türkiye Dergisi ve Akademetre Araştırma Şirketi’nin bu yıl 3’üncüsü düzenlenlediği The One Awards – Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde büyük ödül bu yıl DKY’ye verildi.



Marketing Türkiye Dergisi ve Akademetre Araştırma Şirketi’nin bu yıl 3’üncüsü düzenlenlediği The One Awards – Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde büyük ödül bu yıl DKY’ye verildi. 12 ilde bin 200 kişiyle gerçekleştirilen yüz yüze görüşmelerle yapılan İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü sonucunda verilen ödüllerde, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde DKY, 2016 yılının en başarılı markası oldu.


2017’DE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE ODAKLANACAK

5 Ocak’ta gerçekleştirilen törende, DKY’nin ödülünü DKY Genel Müdürü Tevfik Türel ve DKY Satış ve Pazarlama Müdürü Aykut Dumankaya aldı. 2017 yılına hem yeni projelerle başlayacaklarını hem de tamamlayacakları projelerin teslimlerini gerçekleştireceklerini belirten Tevfik Türel, 2017’de müşteri memnuniyetine odaklanacaklarını söyledi.


DKY İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Aykut Dumankaya ise “Müşteri odaklı projeler geliştirerek ve yenilikçi fikirler ile markamızın değerini ve itibarını artırmayı sürdüreceğiz” dedi.


Vatan




Geri Dön