29 / 03 / 2024

DM Dekorasyon Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


DM Dekorasyon Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, İsmet Ünal tarafından 200 bin TL sermaye ile 25 Mayıs'ta Sultangazi, Gazi Mahallesi, 1411 Sokak'ta kuruldu.



DM Dekorasyon Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, İsmet Ünal tarafından 200 bin TL sermaye ile 25 Mayıs'ta Sultangazi, Gazi Mahallesi, 1411 Sokak'ta kuruldu. 


DM Dekorasyon Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 -Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak.2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3 - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.4 - Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak ve motorlu araçlarla ilgili her türlü yedek parça alımı, satımı, ithalatı, ihracatı yapmak. 5 - Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek. 6 - Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul  tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 7 - Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 8 - Her çeşit canlı hayvan alımı, satımı, pazarlamasını, ithalat ve ihracatını yapmak, besicilik ve hayvan yetiştiriciliği yapmak 9 - Şirketin amaç ve konusuna ulaşabilmesi için gerekli her nevi taşınır ve taşınmaz mallar alabilir, kiraya verebilir, kiralayabilir, taşınmaz üzerinde irtifak ve intifa ve sükna hakları tesis edebilir veya ettirebilir, bunları devren alabilir veya devir edebilir, taşınmaz mallar üzerinde ipotek tesis edebilir. 10 - Şirketin amacıyla ilgili olarak marka, ihtira beratı, ustalık (Know-how) ve diğer mülkiyet haklarını iktisap eder, bunların üzerinde lisans anlaşmaları yapar, bunları satar. 11 - Kırtasiyelerde satılması mutad olan her nevi okul malzemesinin ve işyerleri için her türlü ofis ve kırtasiye malzemeleri toptan alımı, satımı.


DM Dekorasyon Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Sultangazi, Gazi Mahallesi, 1411 Sokak 56/A 



Geri Dön