28 / 03 / 2024

DMN Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

DMN Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

DMN Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ebru Duman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Sarıyer, Zekeriyaköy, Kilyos'ta kuruldu.



DMN Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ebru Duman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu. 


DMN Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. 2-Yurt içinde ve yurt dışında müteahhitlik inşaat, dekorasyon, her türlü taahhüt işleri,proje, mühendislik, mimarlık, müşavirlik, kontrollük, danışmanlık ve  organizasyon işlerini yapmaktadır. 3-Her türlü arsa,bina,arazi,okul,otel,hastane özel ve kamuya ait binaların projelerini geliştirmek. 4-Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 5-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri projelerini geliştirmek 6- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. 7-Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. 8- Her türlü havuz inşaatı ve arıtma işlemleri yapmak. 9- Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 10- Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 11- Konusuyla ilgili her türlü dengeleme,hesaplama,yazım ve çizim işlerinin yapımı. 12- Şirket maksat ve mevzusuna giren emtiaları mevzuat dahilinde ithal etmek, alım ve satım ile ilgili bilcümle iş ve işlemleri bizzat yapmak, çeşitli emtiaların alımı ve teminen komisyonculuk, mümessillik, patent ve know-how almak, vermek,kullanmak, kullandırmak, kiralamak, bürolar açmak, acentelik, kira ve işsözleşmeleri yapmak, ticari mümessil veya ticari vekil tayin etmek. 13- Yapı mimarlık, mühendislik alanlarında kullanılan araç, gereç, donanım ve makineları, bunların kullanılan aksam ve teferruat, yedek parça, yarı mamul ve ham maddelerin, ticareti yurt içinde ve yurt dışında kurulması, işlenilmesi ve ticaretini yapmak.



Geri Dön