19 / 04 / 2024

DMY Didim Evleri için start verildi!

DMY Didim Evleri için start verildi!

Firma: DMY Gayrimenkul

Proje: DMY Didim Evleri

Yaptığı televizyon programlarıyla on binlerce kişiyi tapu sahibi yapan Emlak Kraliçesi,DMY GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Duygu Meltem YALÇINKAYA, yeni projesi ''DMY DİDİM EVLERİ ' için start verdi...



Atv Avrupa kanalında,canlı olarak yayınlanan Emlak Turu programında süper  indirimler yaparak izleyicilerini şok eden Emlak Kraliçesi Duygu Meltem YALÇINKAYA,canlı yayını izleyen 15 seyircisinin banka, kefil ve aracı olmadan %40 indirimle daire satın alabileceklerini belirt Bu indirim sayesinde 15 şanslı izleyici 49.000 euro luk 1+1 daireyi 29.000 euro ya, 69.000 euro luk  2+1  daireyi 39.000 euro ya satın alma fırsatı yakaladı. DMY DİDİM EVLERİ'ni vadeli satın almak isteyen izleyicilerinede %25 peşin 50 ay vadeyle, Didim Akbük'te deniz manzaralı dairelerden tapu sahibi olma fırsatı sundu. Duygu Meltem YALÇINKAYA ayrıca, proje içinde termal tesislerin bulunduğunu belirterek,projede bulunan sosyal tesisleri; Türk hamamı, sauna,spor salonu,golf, yüzme havuzu,çocuk yüzme havuzu,çocuk oyun parkı,fıtness,buhar odası,bar, restoran, kuaför, termal havuz,masa tenisi,oyun odası, güvenlik, yarı olimpik havuz,süper market,bilardo olarak olarak sıraladı.


Türkiye'nin ilk bayan müteahhit olarak Didim Akbük' de 126 konutluk proje için start veren Duygu Meltem YALÇINKAYA, muhteşem deniz manzaralı projenin 3 etaptan oluştuğunu belirterek, 1.etabın  2015 yılı sonunda tamamlanacağını,hemen ardından  2. ve 3. Etap ın inşaatına başlanacağını''söyledi.



projeye sor



Geri Dön