19 / 04 / 2024

Doğa City Natura Gayrimenkul satılık!

Doğa City Natura Gayrimenkul satılık!

Firma: Natura Gayrimenkul

Proje: Doğa City

Konum bilgisine göre şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunan projede toplam 1.500 adet daire bulunuyor. Doğa City Natura Gayrimenkul satılık daire tipleri 3+1 olarak dizayn edildi.



Ödeme planı kapsamında her iki ayda 10 bin TL artarak değişecek fiyatların aylara göre de değişiklik gösteren proje deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.


Ulaşım bilgisine göre proje  Ankara Akyurt'ta Esenboğa Havalimanı’na 5 kilometre, şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta  Ankara  Uluslararası Fuar Alanı ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin ortasında bulunuyor.


Toplam 1.500 adet daire ve bağımsız şekilde konumlanmış 25 lüks villa ve rezidanslardan meydana gelen projede daire büyüklükleri 134 metrekareden başlangıç gösteriyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede otel, alışveriş caddesi, yürüyüş parkuru, gölet kenarı yürüme yolları, kamelya bahçesi, sauna, buhar odası, havuz, kolej ve fitness salonundan meydana geliyor. 


Daire seçeneklerinin 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje Natura Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek. Proje kapalı lansman için telefonla bilgi alınması gerekiliyor.


İnşaat çalışmalarının 15 Eylül tarihinde başlaması planlanan projede açık lansman yöntemiyle Eylül 2015'te satışa sunulacak . Proje Ankara İl'inde yükseliyor.


Doğa City Natura Gayrimenkul satılık dairelerin fiyatları minimum 279 bin TL'den başlıyor ve maksimum fiyat 389 bin TL'ye kadar çıkıyor. 


Telefon: 0212 243 18 00

http://dogacity.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön