24 / 04 / 2024

Doğa Koleji, Google Kampusu kurmayı hedefliyor!

Doğa Koleji, Google Kampusu kurmayı hedefliyor!

Doğa Koleji’nin, T-MBA Dijital’i, işletme yüksek lisans programının liselere göre yapılandırılmış hali olarak biliniyor. Kolej, eğitim için bir Google kampusu kurarak, öğrencilere Google Glass ile eğitim vermeyi de planlıyor



DOĞA Koleji, 52 olan kampus sayısını 86’ya, öğrenci sayısını da 55 bine yükseltti. 2014 sonunda 110 kampusta 75 bin öğrenci olacak.


YENİ eğitim yatırımlarıyla dikkat çeken Doğa Koleji’nin kampus sayısı, 52’den 86’ya, öğrenci sayısı ise 55 bine yükseldi. Doğa Koleji CEO’su Uğur Gazanker “2011 yılında gerçekleştirilen yatırım ortaklığıyla belirlediğimiz 5 yıllık fizibilite çalışmasında ciromuzu 750 milyon dolar olarak belirledik. Doğa Koleji olarak en önemli hedeflerimizden biri k12 alanında dünyanın en değerli markası olmak. Önümüzdeki 5 yıl içinde bu hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi. 2012-13 eğitim yılında yüzde 50’lik büyüme kaydeden Doğa Koleji’nin CEO’su Uğur Gazanker şunları söyledi: “Bizim için doğaya duyarlı, kendine güvenen, istediği ve tercih ettiği alanda başarı sahibi olacak bir neslin yetişiyor olması yapılmış en büyük yatırım. Çocuklarımızla her günümüzü ve saatimizi dolu dolu geçiriyoruz. 2012 ve 2013 yıllarında hedeflerimize ulaştık. 2014 projeksiyonumuzda ise yüzde 50 büyüme ile  110 kampüs, 75 bin öğrenci ve 7.500 öğretmen var.”

Kıbrıs’ta da bir okulu olan Doğa Koleji, Körfez ülkelerinde de yer almayı planlıyor. Dubai, Abudabi ve Çin gibi ülkelerde yatırım için araştırmalarının devam ettiğini belirten Uğur Gazanker, “Çocuk Üniversitesi”, ‘’Doğa Konsepti’’, “SOES” ve “t-MBA” modelleri ile dünyaya referans olmak istiyoruz” dedi. 


AVRUPA’DAN ÖDÜL


Doğa Koleji, 2013-2014 European Business Awards’de (Avrupa İş Ödülleri) aldığı “National Champion” ödülünün ardından, “National PublicChampion” ile de Türkiye’nin de en başarılı şirketi seçildi. Ayrıca “Ruban d’Honour” ile Avrupa’nın zirvedeki 100 şirketi arasında yine Doğa Koleji yer aldı.


GOOGLE KAMPUSU KURUYOR


LONDRA’daki ‘BETT Show Fuarı’na ‘t-MBA Dijital’ ile katılan Doğa Koleji’nin, T-MBA Dijital’i, işletme yüksek lisans programının liselere göre yapılandırılmış hali olarak biliniyor. Öğrenciler, bir oyun oynarmış gibi kendilerine ait profil oluşturuyor. Öğrencilerin yatkın olduğu özelliklere göre bir eğitim programı belirleniyor. Doğa Koleji Genel Müdür Yardımcısı Bünyamin Çelikten, “Eğitim için bir Google kampusu kurarak, öğrencilere Google Glass ile eğitim vermeyi de planlıyoruz” dedi.

Hürriyet


Geri Dön