20 / 04 / 2024

Doğa Konakları'nda 200 bin TL'ye son 25 daire!

Doğa Konakları'nda 200 bin TL'ye son 25 daire!

Aydos Ormanları’nın hemen yanı başında yer alan Doğa Konakları’nı RSM Yapı tamamlayacak. Projede kalan son 25 daire, 200 bin TL’den satışa sunuluyor.



Pendik Velibaba’da 2014 yılında yapımına başlanan Doğa Konakları’nda hak sahiplerine tapuları teslim edildi. Önceki firmanın, finansal sorunlardan ötürü tamamlayamadığı Doğa Konakları’nı çok düşük bir kar marjı ile devraldıklarını açıklayan RSM Yapı Genel Müdürü Nurettin Sevencan, %75’i biten projede inşaatı hızlandırdıklarını belirterek, “Daire alanlara tapularını teslim ettik. Doğa Konakları’nda oturumlar Haziran ayında başlayacak” dedi. Sevencan, benzer şekilde Tuzla’daki Maksimum Life projesini de aynı firmadan devraldıklarını, çok yakında açıklayacakları yatırım modeli ile de orta sınıfı, banka kredisine gerek olmadan küçük birikimlerle ev sahibi yapmayı planladıklarını söyledi. 


Aydos Devlet Ormanı ile Pendik Sahili arasında özel bir konumda bulunan ve 3 blokta toplam 114 konutun yer aldığı Doğa Konakları projesi el değiştirdi. Projeyi hayata geçiren firma, yaşadığı ekonomik sıkıntıdan ötürü inşaatı tamamlayamayınca Doğa Konakları’nı RSM Yapı’ya devretti. Tüm konutların 95 m2 büyüklüğünde ve 2+1 tipte üretildiği projede kalan son 25 daire, 200 bin TL’den satışa sunuluyor. Doğa Konakları’nın satış ve pazarlamasını ise ARYA Proje Danışmanlık üstleniyor. 


Toplam 4.500 m2 alan üzerinde kurulu Doğa Konakları, İstanbul’un oksijen depolarından Aydos Ormanları’nın hemen yanıbaşında konumlanıyor. D100 ve TEM Çevre Yolu’na 5 dakika mesafedeki projenin etrafında; Sabiha Gökçen Havalimanı, Atış Poligonu, Marmara Üniversitesi Hastanesi, İstanbul Park, Organize Sanayi Bölgeleri, Viaport AVM ile Süleyman Şah, Okan, Sabancı ve Gedik Üniversiteleri yer alıyor. Doğa Konakları, aynı zamanda otobüs ve minibüs hatlarının da üzerinde bulunuyor.  


RSM İnşaat güvencesiyle yapımı devam eden Doğa Konakları hakkında detaylı bilgi almak isteyenler www.dogakonaklari.com adresini ziyaret edebilir ya da (0216) 0216 684 11 12 numaralı telefondan projenin satış ofisi ile iletişime geçebilirler. 


Geri Dön