19 / 03 / 2024

Doğa Park Villaları'nda 350 bin TL'ye!

Doğa Park Villaları'nda 350 bin TL'ye!

RTA İnşaat'ın Urla'da inşa ettiği Doğa Park Villaları 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



RTA İnşaat'ın Urla'da inşa ettiği Doğa Park Villaları'nın ilk etabı bu yıl içinde sahiplerine teslim edilecek. Satışını C emlak'ın üstlendiği ve 46 adet dubleks villadan oluşan projede, 225 ve 250 metrekarelik villalar 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
Lüks konut konseptinde uygulanan projenin oldukça fonksiyonel bir mimari projeye sahip olduğunu söyleyen C Emlak yetkilisi Nebi Sugüneş, "Villalar 66 bin metrekare arazi üzerine inşa ediliyor. Bu arazi eşsiz bir doğa manzarasına sahip. Doğa Park Villaları doğa ile içiçe konforlu bir hayat sürmek isteyenlerin tercihi oluyor" dedi.

GÜVENLİKLİ
Doğa Park Villaları'nda güvenliğe önem verildiğini belirten SUgüneş, bu konuda 24 saat uygulanacak özel güvenlik tedbirleri alındığını belirtti. Yüzme havuzu, spor alanları, kafeterya, kuaför ve marketiyle yaşayanların ihtiyaçlarına da cevap verebilecek nitelikte bir proje olduğunu söyleyen SUgüneş şöyle devam etti:
"4 oda ve 3 banyodan oluşan villalarda 1 sınıf kalitede malzemeler kullanıldı. Şömineli salonlarımız ev sahiplerinin kış aylarını da keyifli geçirmesini sağlayacak. Tüm bunların yanısıra sağlam zeminiyle de dikkat çeken projede tüm yapılar deprem yönetmeliğine uygun şekilde inşa ediliyor."

Yeni Asır

www.dogaparkvillalari.com

Geri Dön