28 / 03 / 2024

Doğalgaz güvence bedeli 2016!

Doğalgaz güvence bedeli 2016!

Doğalgaz aboneliği için doğalgazı fiilen kullanacak olan gerçek veya tüzel kişiler ya da yetkili temsilcileri tarafından Doğalgaz Abonelik Sözleşmesi yapılıyor. Peki, doğalgaz güvence bedeli 2016 ne kadar?



Doğalgaz güvence bedeli 2016!

Doğalgaz aboneliği için doğalgazı fiilen kullanacak olan gerçek veya tüzel kişiler ya da yetkili temsilcileri tarafından Doğalgaz Abonelik Sözleşmesi yapılıyor.


Ayrıca; doğalgaz kullanımı olan bir mahalde yeni kullanıcının gaz kullanmak istemesi durumunda da Doğalgaz Abonelik Sözleşmesi yapılır.  


Doğalgaz Abonelik Sözleşmenizi; konut abonesi iseniz şubeye gitmeden  İGDAŞ web sayfasından Online olarak da yapabilirsiniz.


Güvence Bedeli; İGDAŞ’ın alacaklarını garanti altına alabilmek amacıyla  mekanik sayaç kullanan abonelerden doğal gaz abonelik sözleşmesinin imzalanması sırasında aldığı bedel oluyor Ön ödemeli sayaç kullanan abonelerden güvence bedeli alınmıyor. Peki, doğalgaz güvence bedeli 2016 ne kadar?  


Doğalgaz güvence bedeli 2016

Kombi+Ocak ve/veya Sıcak Su  443 TL

D. Gaz Sobası + Ocak ve/veya Şofben 443 TL

Kombi 357 TL/adet

D. Gaz Sobası 357 TL/konut

Merkezi Sistem 357 TL x BBS(Bağımsız Bölüm Sayısı)

Ocak ve/veya Şofben 86 TL


İkamet edilen adresten başka bir adrese taşınırken ilk abonelik işleminde ödenen güvence bedeli geri alınabiliyor. Yeni abonelik yaptırıldığında bu bedel tekrar faturaya yansıtılıyor.




Su aboneliği ücreti 2016!





Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com






Geri Dön