26 / 04 / 2024

Doğan Tugay'dan Marmaris köylerine imar müjdesi!

Doğan Tugay'dan Marmaris köylerine imar müjdesi!

Doğan Tugay'dan Marmaris köylerine imar müjdesi geldi. AK Parti Marmaris Belediye Başkan adayı Doğan Tugay, köylülerin yılladır yaşadığı imar sorununu çözdüklerini açıkladı ve ilgili kurumların aldığı kararı köylülerle paylaştı.



AK Parti Marmaris Belediye Başkan adayı Doğan Tugay, imar müjdesi vermek için Bozburun, Selimiye ve Turgut köylerine gitti. îmar sorununun çözüldüğüne dair belgeleri köylülerle paylaşan Tugay, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sorunu çözdü. 1 / 25 bin ölçekli Çevre Düzeni Planı Revizyonu onaylandı. 


Verdiğimiz sözü tutmanın gururunu yaşıyoruz. Yeni mahalle olan köylerimizin artık Marmaris'ten hiçbir farkı kalmayacak, aynı hizmeti hatta daha fazlasını alacaklar. Bu daha başlangıç" dedi. Gittiği her köyde yoğun kalabalıklar tarafından karşılanan Tugay, şöyle devam etti: "Bundan sonra köylerimizde 5000'lik nazım imar planlan yapılacak. Bunun arkasından 1 /1000 AK Parti Marmaris adayı Tugay, köylere müjde verdi. 

uygulama imar planlan yapılacak. Bu iş olmasaydı, hiçbir şey yapamazdınız. Kendileri gibi bizim yalan söylediğimizi zannediyorlardı. Ama bizim işimiz yalanla dolanla değil, gerçekle. Görevde olalım, olmayalım, seçilelim, seçilmeyelim, hizmetimiz ölünceye kadar devam eder." 


Yeni Asır


Geri Dön