29 / 03 / 2024

Doğanköy Emtan Towers’da yaşam başladı!

Doğanköy Emtan Towers’da yaşam başladı!

Emtan İnşaat Şirketi tarafından Girne’nin en değerli bölgesi Doğanköy’de yer alan Emtan Towers’de yaşam başladı.Emtan Towers, düzenlenen “Open House” etkinliği ile basına tanıtıldı.



Emtan Constructıon imzalı modern mimari anlayışı ile 2+1, 3+ 1 ve 8 adet penthouse ile toplam 72 daireden oluşan Emtan Towers, 7/24 güvenliği, resepsiyon hizmeti, doğa ve şehir ile iç içe olması, akıllı giriş bariyerleri, akıllı renkli intercom, 8 kamera ile mükemmel kontrol, 3 TV uydu bağlantısı, her odaya ayrı bağlantı, hazır internet alyapısı ve akıllı asansör sistemi özellikleri ile dikkat çekiyor


Emtan İnşaat Şirketi tarafından Girne’nin en değerli bölgesi Doğanköy’de yer alan Emtan Towers’de yaşam başladı. Yaşamı zevkli ve kolay kılan herşeyi ince düşünülmüş sözde değil gerçek residence yaşamı sunan Emtan Towers, Coldwell Banker (Maximum) ve Limasol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iş birliğinde düzenlenen “Open House” etkinliği ile basına tanıtıldı.


Emtan Towers Direktörü Emin Tanlı’nın eşi Emine Tanlı, Limasol GYO Direktörü ve Murahhas Üyesi Avukat Batuhan Halim, Limasol Grup Şirketleri ve Girişimleri Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler’in konuşma yaptığı etkinlikte, Emtan Towers’den ev alan müşteriler, Limasol GYO ve Coldwell Banker (Maximum) çalışanları ve yöneticileri katıldı.


Gecede, Limasol GYO Direktörü ve Murahhas Üyesi Avukat Batuhan Halim, projeye katkı koyan herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında projeyle ilgili teknik bilgiler de verdi. Projenin tarihinden bir buçuk ay önce tamamlandığını ifade eden Batuhan Halim, bunun ender rastlanan bir durum olduğunu belirtti. Bu ortaklığın Kıbrıs’ta bir ilk olduğunu ve mükemmel bir işin ortaya çıktığını kaydetti.


Emtan Towers sitesinin teknik detaylarına da değinen Batuhan Halim, ev sahiplerinin mutlu olabilmesi için çok çalıştıklarını vurguladı. Sitede 335 KW gücünde bir jeneratör ve 140 ton su deposu olduğunu belirten Halim, bu binada elektrik ve suyun hiç bir zaman kesilmeyeceğini ifade etti. Binada hazır internet altyapısı ve uydu bağlantısı olduğuna da değinen Halim, ev sahiplerinin memnuniyeti için herşeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünü kaydetti. Batuhan Halim ayrıca projenin tamamlanmadan %81’inin satıldığını da vurguladı.


Emtan Towers Direktörü Emin Tanlı’nın eşi Emine Tanlı da yaptığı konuşmada Emtan Towers sitesine katkı koyan Limasol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na teşekkür ederek herkese hayırlı olmasını diledi.


Limasol Grup Şirketleri ve Girişimleri Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ise Limasol Türk Kooperatif Bankası olarak bu ülkede her türlü finans faaliyetinin içerisinde olmak için çeşitli projeler üretmekte olduklarını belirterek, Limasol GYO’nun bu projelerin en sonuncusu olduğunu kaydetti. Limasol Gayrimenkul Yatırım ortaklığını kurarken,  gayrimenkule yatırım yapan insanların mağduriyet yaşamamasının ve inşaatların zamanında bitirilmesinin birinci hedefleri olduğunu vurgulayan Kemaler, bir hayalinin daha hayat bulduğunu görmekten mutlu olduğunu kaydetti. Bu inşaatın bitmiş halini görebildiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Kemaler, ekibinde bulunan herkese teşekkür etti. Emtan İnşaat Şirketini de zamanında ve kaliteli olarak inşaatları tamamladığı için kutladı.


Konuşmaların ardından misafirlere 3+1 evler ve penthouse daireler gezdirilerek detaylı bilgi verildi.


Emtan Construction imzalı modern mimari anlayışı ile 2+1, 3+ 1 ve 8 adet penthouse ile toplam 72 daireden oluşan Emtan Towers, 7/24 güvenliği, resepsiyon hizmeti, doğa ve şehir ile iç içe olması, akıllı giriş bariyerleri, akıllı renkli intercom, 8 kamera ile mükemmel kontrol, 3 tv uydu bağlantısı, her odaya ayrı bağlantı, hazır internet alyapısı ve akıllı asansör sistemi gibi özellikleri dikkat çekiyor.


Kıbrıs Gazetesi


Geri Dön