19 / 04 / 2024

Doğrucan Mobilya, 3. outlet mağazasını çiğli'de hizmete açtı!

Doğrucan Mobilya, 3. outlet mağazasını çiğli'de hizmete açtı!

 'Uygun fiyata, yüksek kalite' sloganıyla 20 yıldan bu yana İzmir'de faaliyet gösteren Doğrucan Mobilya, Yeşilova ve Kısıkköy'den sonra 3'üncü outlet mağazasını çiğli'de hizmete soktu



Doğrucan Mobilya, Yeşilova ve Kısıkköy'den sonra 3'üncü outlet mağazasını çiğli'de hizmete soktu. 'Uygun fiyata, yüksek kalite' sloganıyla 20 yıldan bu yana İzmir'de faaliyet gösteren Doğrucan Mobilya, ekonomik kriz sonrası tüketicinin alım gücünün düşmesiyle beraber sektörü canlandırmak adına ilk kez 'outlet mobilya satışı' sistemini başlattı.
Firma, gördüğü ilgi sonrası yatırım ve yeniliklere hız verdi. '390 Liraya Köşe Koltuk Takımı' kampanyasıyla düşük fiyatlı satışlarına hız veren Doğrucan Mobilya, Yeşilova ve Kısıkköy'deki outlet mağazalarının yoğun talep görmesinin üzerine outlet magazalarının sayısını artırdı.

HER TÜR ÜRÜNÜ BULABİLİRLER'
çiğli Mağaza Müdürü Hakan Türer, 'İzmirliler karış karış gezmeden birçok seçeneği Doğrucan Mobilya mağazalarında bulabilir. Kampanyalarımızla, tüketiciye ekonomik fiyata mobilya sahibi olmanın imkanını sunuyoruz. Her bütçeye uygun mobilya satışı yapıyoruz. Özel indirimlerle herkesi mobilya sahibi yapmaya çalışıyoruz' dedi.
Ekonomik fiyatların yanı sıra satış sonrası '7 yıl garanti' imkanı sunduklarına dikkat çeken Türer, her geçen gün mağaza sayısını artırarak 20 yıldır sektör içinde olmanın gururunu yaşadıklarını kaydetti.
Müşteri memnuniyetine öncelik verdiklerinin altını çizen Türer, 'Hedefimiz Ege Bölgesi'nde ekonomik ve kaliteli mobilyanın merkezi haline gelmek. Kampanyalarımız ve yenilikler devam edecek' diye konuştu.
Yeni Asır


Geri Dön