23 / 04 / 2024

Doğtaş Arte serisiyle evlerde huzuru, ferah ve konfor!

Doğtaş Arte serisiyle evlerde huzuru, ferah ve konfor!

Türk mobilya sektöründe iyi tasarım, yüksek kalite ve mağazacılık hizmet anlayışıyla sektörünün öncü markalarından Doğtaş, yatak odasından yemek odasına kadar evlere bütünlük getirecek, çok özel Arte serisi ile evleri huzurlu, ferah ve konforlu hale getir



Şıklık ve modernliği aynı anda yaşatan Arte serisi; yatak odası, yemek odası, TV ünitesi ve köşe oturma gurubundan oluşuyor. Arte, tüm Doğtaş ürünleri gibi sektörde ilk kez olmak üzere 7 yıl garantili olma özelliğini taşıyor.

Doğtaş, işlevsellikten uzaklaşmadan, daha çok yaratıcılık, daha çok estetik, daha çok konfor ve daha çok yaşam kalitesinin izinde tasarladığı koleksiyonlarına devam ediyor.

Doğtaş

1972 yılında Çanakkalede kurulan Doğtaş Mobilya, oturma gruplarından yemek odalarına, genç ve çocuk mobilyalarından, yatak odalarına ve Türkiyenin ilk CE Medikal Sınıfı belgeli yataklarına kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle, uluslararası kalite standartlarında üretilen özgün tasarımlı modelleri ve fonksiyonellikle şıklığı birleştiren modern çizgili ürünleriyle, sektöründe fark yaratmıştır. Kalite ve tasarım konusunda sektöre birçok yenilik getiren Doğtaş, TS, ISO 9000, E-1 gibi sistem belgelerine de sahiptir. Ayrıca 2008 yılında aldığı Turquality belgesi ile de yurtdışı atılımlarına hız vermiştir. Doğtaş Mobilya, bugün 100ü aşkın mağazası ile yurt içinde 130 satış noktası, yurt dışında 65 ülke ihracatı ve 92 mağazası ile büyümeye devam etmektedir.


Geri Dön