20 / 04 / 2024

Doğtaş Çocuk Resim Yarışmasına yüzlerce çocuk başvurdu!

Doğtaş Çocuk Resim Yarışmasına yüzlerce çocuk başvurdu!

Duyurusu 21 Kasım tarihinde yapılan ve başkanlığını ünlü ressam Bedri Baykamın yaptığı yarışmaya Türkiye genelindeki ilköğretim okullarından yüzlerce öğrenci başvurdu. Başvurular 6 Ocaka kadar devam edecek



Çocukların renkli dünyalarını daha da renkli hale getiren Doğtaşın düzenlediği Çocuk Resim Yarışması 2011 için başvurular tüm hızıyla devam ediyor. Duyurusu 21 Kasım tarihinde yapılan ve başkanlığını ünlü ressam Bedri Baykamın yaptığı yarışmaya Türkiye genelindeki ilköğretim okullarından yüzlerce öğrenci başvurdu. Başvurular 6 Ocaka kadar devam edecek. Yarışma sonucunda dereceye giren ilk 5 çocuğa Doğtaştan dilediği genç odası hediye edilecek. Ayrıca, 20 çocuk da sürpriz hediyeler kazanacak.

Türkiyenin dört bir yanından yüzlerce başvuru

Yarışmaya İstanbul,  İzmir  ve Ankarada yaşayan çocukların yanı sıra, Kayseri, Konya,  Trabzon,  Çanakkale, Bursa, Gaziantep gibi Türkiyenin çeşitli bölgelerinden öğrencilerin yoğun ilgisi ve katılımı devam ediyor. Yarışmaya Türkiye çapında 20 günde yüzlerce öğrenci başvurdu.

Çocukların hayallerindeki odayı çizdiği, Doğtaşın çocukların diledikleri odaya sahip olmalarını sağladığı yarışmaya büyük ilgi devam ediyor.

Türk mobilya sektörünün yenilikçi markası Doğtaş, çocukların hayallerini Doğtaş Çocuk Resim Yarışması 2011 ile destekliyor. Çocukların hayallerindeki odayı çizeceği Doğtaş Çocuk Resim Yarışması, 21 Kasım 6 Ocak tarihleri arasında tüm Türkiye genelindeki ilköğretim okullarında geçerli olacak. Yarışma, 6-11 yaş arasındaki tüm ilköğretim öğrencilerini kapsıyor.

Başkanlığını ünlü ressam Bedri Baykamın yaptığı yarışma jürisi; Ressam ve Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat Tasarım Fakültesi Öğretim Görevlisi Yusuf Taktak, Ressam ve çocuk resim öğretmeni Safiye Mine Erdurak, Ressam Barış Sarıbaş ve Doğtaş Tasarım ekibi Yöneticisi Yılmaz Seberden oluşuyor.

Türk mobilya sektöründe iyi tasarım, yüksek kalite ve mağazacılık hizmet anlayışıyla öne çıkan Doğtaşın çocuk resim yarışması ile ilgili detaylı bilgi  www.dogtas.com.tr ve tüm Doğtaş satış noktalarından edinilebilecek.

Doğtaş

1972 yılında Çanakkalede kurulan Doğtaş Mobilya, oturma gruplarından yemek odalarına, genç ve çocuk mobilyalarından, yatak odalarına ve Türkiyenin ilk CE Medikal Sınıfı belgeli yataklarına kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle, uluslararası kalite standartlarında üretilen özgün tasarımlı modelleri ve fonksiyonellikle şıklığı birleştiren modern çizgili ürünleriyle, sektöründe fark yaratmıştır. Kalite ve tasarım konusunda sektöre birçok yenilik getiren Doğtaş, TS, ISO 9000, E-1 gibi sistem belgelerine de sahiptir. Ayrıca 2008 yılında aldığı Turquality belgesi ile de yurtdışı atılımlarına hız vermiştir. Doğtaş Mobilya, bugün 100ü aşkın mağazası ile yurt içinde 130 satış noktası, yurt dışında 65 ülke ihracatı ve 92 mağazası ile büyümeye devam etmektedir. Doğtaş, Capital dergisinin 2011 yılı Türkiyenin En Beğenilen Şirketleri Araştırması sonucuna göre sektörünün en beğenilen birinci şirketi seçilmiştir.


Geri Dön