24 / 04 / 2024

Doğtaş, Irak'ta üçüncü mağazasını açtı!

Doğtaş, Irak'ta üçüncü mağazasını açtı!

Doğtaş, hız kesmeden yurtdışı mağaza atağına devam ediyor. Doğtaş, Irak Erbil'de Exclusive Mağaza açılışı yaptı



Doğtaş’ın Irak’taki üçüncü Exclusive mağaza açılışını Doğtaş Dış Ticaret Müdürü Erol Çetinkaya, Doğtaş Pazarlama Müdürü Kenan Mete, Irak Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Dara Jalil Al-Khayat, Fransa Ticaret Ateşesi Brigitte Bouvet, Alman Sanayi ve Ticaret İrtibat Ofisi Proje Müdürü Nashmil Rahimi ve Doğtaş yöneticileri yaptı. 

Açılışı yapılan Doğtaş Exclusive Erbil Mağazası, sunduğu kalite, perakende mağazacılık anlayışı, hizmet kalitesi, ürün çeşitliliği ve yenilikçi tasarımları ile Erbil’deki konsept mobilya mağazacılığına örnek teşkil edecek.   5 bin 200 metrekareden oluşan mağaza açılışı, 60 kişiden oluşan misafirlerin eşliğinde yapıldı.  Açılışa büyük bir ilgi yaşandı.  Bugün 65 ülkede 95 mağazası bulunan Doğtaş, yıl boyunca çeşitli ülkelerde mağazalar açmaya devam edecek. 40’ıncı yılını kutlayan Doğtaş, 2012 yılında %40 büyüme hedefiyle yurt dışında mağazalaşma atağına devam edecek.  2008 yılında Turquality desteği kapsamına alınan Doğtaş, 65 ülkede 95 mağazası ile faaliyet gösterirken yeni yatırımları için farklı ülkeleri incelemeye alıyor. 

Doğtaş Hakkında

1972 yılında Çanakkale’de kurulan Doğtaş Mobilya, oturma gruplarından yemek odalarına, genç ve çocuk mobilyalarından, yatak odalarına ve Türkiye’nin ilk CE Medikal Sınıfı belgeli yataklarına kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle, uluslararası kalite standartlarında üretilen özgün tasarımlı modelleri ve fonksiyonellikle şıklığı birleştiren modern çizgili ürünleriyle, sektöründe fark yaratmıştır. Kalite ve tasarım konusunda sektöre birçok yenilik getiren Doğtaş, TS, ISO 9000, E-1 gibi sistem belgelerine de sahiptir. Ayrıca 2008 yılında aldığı Turquality belgesi ile de yurtdışı atılımlarına hız vermiştir. Doğtaş Mobilya, bugün 100’ü aşkın mağazası ile yurt içinde 130 satış noktası, yurt dışında 65 ülke ihracatı ve 95 mağazası ile büyümeye devam etmektedir. Doğtaş, Capital dergisinin 2011 yılı Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması sonucuna göre sektörünün en beğenilen birinci şirketi seçilmiştir.


Geri Dön