25 / 04 / 2024

Doğtaş, İşbir Yatak'ı bünyesine katmaya hazırlanıyor!

Doğtaş, İşbir Yatak'ı bünyesine katmaya hazırlanıyor!

2012 yılında Türkiye’nin en köklü mobilya markalarından Kelebek’i bünyesine katan Doğtaş’ın şimdi de İşbir Yatak’ı satın almak üzere olduğu öğrenildi. İki şirket arasındaki görüşmelerin en geç birkaç hafta içinde sonuçlanması bekleniyor...



İki sene önce Kelebek Mobilya’yı bünyesine katan Doğtaş'ın gözü şimdi de İşbir Yatak’ta. İmzaların 1-2 hafta içinde atılması bekleniyor.


2012 yılında Türkiye’nin en köklü mobilya markalarından Kelebek’i bünyesine katan Doğtaş’ın şimdi de İşbir Yatak’ı satın almak üzere olduğu öğrenildi. İki şirket arasındaki görüşmelerin en geç birkaç hafta içinde sonuçlanması bekleniyor. Mobilya pazarının en büyük oyuncularından biri olan Doğtaş, bu satın almayla yatak alanında da etkinliğini artırmayı hedefliyor. 


HEDEF 100 MİLYON CİRO 


İşbir yatak pazarında inovatif ürünleriyle dikkat çeken bir firma. Nasa’nın astronotlar için geliştirdiği uzay teknolojisini ürünlerinde kullanan İşbir sektörün büyük oyuncularından. 2013'ü yüzde 10 büyümeyle kapatan firma, 2014 yılında yüzde 28 büyüme ve 100 milyon TL ciro hedefliyor. 


50 UYKU MERKEZİ YOLDA 


Şirket aynıca yılın ilk yarısında 50 yeni uyku merkezi açmayı planlıyor. Geçen hafta düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’na da katılan İşbir, yeni ürünlerini tanıttı. Firmanın en dikkat çeken ürünü ise ise içinde yatak, ses, aydınlatma sistemi, USB bağlantısı ve TV alanı bulunan Eclipse Baza oldu. 


Akşam Gazetesi 


Geri Dön