25 / 04 / 2024

Doğtaş, Koleksiyon, Lazzoni ve Samsung'da kasım kampanyaları!

Doğtaş, Koleksiyon, Lazzoni ve Samsung'da kasım kampanyaları!

Birbirinden şık halılar, rahat oturma grupları, yakında sohbet etmeye başlayacak olan beyaz eşyalar! Ev eşyalarına dair birçok kampanya 30 Kasımda bitiyor. Elinizi çabuk tutun...



Doğtaş Mobilya yeni yılda evini yenilemek isteyenlere tüm ürünlerini kapsayan yüzde 15 indirim fırsatı sağlıyor. Ay sonuna kadar sürecek kampanyada ayrıca Axesse özel peşin fiyatına 12 taksit ve 2012de ödeme fırsatı imkanı da tanınıyor. Koleksiyon Mobilya Tarabya merkezinde kurulan Fırsat Çadırında ev ve ofislerin eksiği, tamamlayıcısı birçok ürünü uygun şartlarla satışa sunuyor. Yerli, yabancı ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan mobilya, aksesuar ve tekstil ürünleri yüzde 30dan yüzde 60a varan indirimlerle Koleksiyon Fırsat Çadırında!

Farklı tasarımlarıyla dikkat çeken Lazzoni, 10 bin TL üzeri alışveriş yapan herkese orta ve yan sehpa hediye ediyor. Lazzoni mağazalarındaki tüm ürün gruplarında geçerli olan kampanyadan herkes yararlanabiliyor. 30 Kasım son gün...

Yeni yıla sayılı günler kala evinizin halılarını değiştirmeye ne dersiniz Kaşmir Halı zengin koleksiyonlarıyla her bütçeye uygun, geniş ebat, renk ve desen seçeneklerine sahip. Özellikle Kuğu, Jade ve Kaşmir Moda gibi ürün gruplarını mutlaka keşfedin!

Günlük hareket alanı içerisinde bilgisayar kullanımı, oturma şeklimizden dolayı özellikle bel ve bacak bölgesinde sorun yaşayanlar bu haber size! Rahat bir şekilde oturup kalkmanıza yardımcı olan Cellini Asansör Koltuk yüzde 20 indirim fırsatıyla sizleri bekliyor. Elektrikli sırt yatırma ve ayak kaldırma özelliğine sahip olan koltuğun sırt ve kalça bölgesinde yer alan vibrasyon masajı, dinlenirken rahatlama imkanının yanı sıra kullanıcıların bu bölgelerdeki ağrılarını azaltmaya da yardımcı oluyor.

Mutfakları, Vanucci estetiğiyle yeni yaşam alanlarına dönüştürmenin şimdi tam zamanı! Vanucci mutfak ürünleri, yüzde 30 indirimli. Ay sonuna kadar sürecek olan kampanyada, Axess, Wings ve Fish kredi kartlarına 12 taksit avantajından yararlanmak mümkün.

Beyaz eşyalar uçtu!

Vestel bulaşık makinesi satın alan tüm müşterilerine bir yıl boyunca yetecek Quantum Finish tablet deterjan hediye ediyor.  Ay sonuna kadar sürecek kampanyadan herhangi bir Vestel bulaşık makinesi modelini tercih eden herkes faydalanabiliyor. Ayrıca Kasım ayında Vestel bulaşık makinelerine 17 TLden başlayan taksit tutarı, beş yıl boyunca süren garanti ve üç ay koşulsuz iade fırsatlarıyla sahip olmak mümkün. Siemens Ev Aletleri, solo ürünlerinde ay sonuna kadar devam eden indirimleriyle, beyaz eşyalarını yenilemek isteyenleri cazip fırsatlarla tanıştırıyor. Kasım ayı boyunca altı kiloluk 800 devir çamaşır makineleri 999 TL yerine 869 TLden, yedi kilo kapasiteli bin devir çamaşır makineleri ise bin 189 TL yerine 999 TLden satışa sunuluyor.

Samsungun yeni çamaşır makinesi elmas şeklindeki kabartmalı yüzeyiyle çamaşırın dokusuna zarar vermiyor. Bu özel tasarımlı kazan, çamaşırların tam olarak temizlenmesi için washboard etkisini kullanırken giysilerinizin yıkama esnasında kazan deliklerine sıkışma riskini ortadan kaldırıyor. Diamond Drum teknolojisine sahip çamaşır makinesinin kasım ayına özel fiyatı 899 TL.

Bu indirim kaçmaz

İngilterenin önde gelen hazır giyim, ev tekstil ve mobilya markası Laura Ashleynin tüm ürün gruplarından 200 TL alışveriş yapanlara 75 TL hediye çeki armağan ediliyor. Laura Ashleynin giyimde şık, sofistike ve romantik koleksiyonları rahat, sade, genç ve doğal günlük yaşama uygun.

Ayrıca iç mimari ve dekorasyonla ilgili sorularınızı ücretsiz yanıtlayacak mimari bir danışman da olduğunu ekleyelim.

STAR


Geri Dön