29 / 03 / 2024

Doğtaş Mobilya, 38 yeni mağaza açacak

Doğtaş Mobilya, 38 yeni mağaza açacak

Doğtaş Mobilya'nın, kuruluşunun 38. yılında, yıl sonuna kadar 38 yeni mağazanın açılışını yapmayı hedeflediği
bildirildi



Firmadan yapılan açıklamada, sektörde 38 yılı geride bırakan Doğtaş Mobilya'nın, yenilenen yüzü ile ürünlerinde tasarım ve kalitede farklılaşıp ilkleri sektöre kazandırarak ilerlediği ifade edildi.

Doğtaş Mobilya'nın, Türkiye'de gelişen mobilya sektörünün öncü markaları arasında yer alarak üretim kapasitesi, tasarımda farklılaşan ürünleri ve yeni perakendecilik anlayışıyla yurt içinde 132, yurt dışında ise 62 ülkede 76 olan konsept showroom sayısına yenilerini ekleyerek hizmet vermeye devam ettiği duyuruldu.

Açıklamada, yarın ve cumartesi günü yurt içinde Adana, Adıyaman, Ankara, Bafra, Diyarbakır, İstanbul (Avcılar, Beylikdüzü, Çengelköy, Etiler, Küçükyalı), İzmit, Kayseri ve Van'da, haziran ve temmuz aylarında da yurt dışında Fransa, Ürdün, Mısır, Azerbaycan, Almanya, Suudi Arabistan, Türkmenistan, Kazakistan, Suriye, Irak ve Bulgaristan'da mağaza açılışları yapılacağı kaydedilerek, şöyle denildi.

"Yıllardır müşterilerini şıklık ve konforla tanıştıran ve bu yıl tasarımıyla farklılık ve kaliteyi sunarak 2008 yılında tüketicisine 'Ben Yenilendim' gibi cesur bir söylemde bulunan Doğtaş, verdiği sözün arkasında durup yeniliklerine devam ediyor. Ürün portföyüne istenilen dizaynın yaratılabileceği 'Optiroom Çözümler' sunan koltuk takımları, tv üniteleri, kitaplıklar, kanepeler, puflar, berjerler ekleyip özel seri ürünlerle evinizi konsept olarak oluşturabilecek bir çok ürün ekleyen Doğtaş Mobilya, yeni açacağı mağazaları ile yurt içi ve yurt dışı ataklarını sürdürüyor."

-GENEL MÜDÜR DOĞAN-
Açıklamaya göre, Doğtaş Mobilya Genel Müdürü İsmail Doğan, bu yıl Doğtaş olarak 38. yıllarında 38 yeni mağaza açmayı hedeflediklerini söyledi.

Yurt içinde 16 ve yurt dışında 11 mağaza ile toplam 26 mağazanın 13'ünün açılışını bu hafta sonu yapacaklarını dile getiren Doğan, şöyle konuştu:
"Hedefimiz yıl sonuna kadar 38 mağaza açılışını yapmaktır. Ayrıca yine 2010 için yüzde 30'luk bir büyüme öngörüyoruz ve yatırımlarımıza durmadan devam ediyoruz. Üretim kapasitemizi artırmak amacıyla ek üretim tesisimizin inşaatı başlamış durumda. Bu yeni ek tesis ile hem istihdam açığını kapatmayı, hem de yeni açılacak bayilerimize daha iyi ve hızlı hizmet verebilmeyi amaçlıyoruz. Yurt içi ve yurt dışında açılışlarımızın heyecanını bizimle paylaşmaları için o bölgedeki halkımızı bekliyoruz."
AA


Geri Dön