27 / 04 / 2024

Doğtaş Mobilya krizi Afrika ve Körfez'le aştı

Doğtaş Mobilya krizi Afrika ve Körfez'le aştı

Doğtaş Mobilya tüketiciye yataktan oturma grubuna, yemek odası takımından ev aksesuarlarına kadar geniş yelpazedeki ürünleri sunarak, konsept ürünlerle sektörde öne çıkacak



Doğtaş Mobilya Genel Müdürü İsmail Doğan, tüketiciye yataktan oturma grubuna, yemek odası takımından ev aksesuarlarına kadar geniş yelpazedeki ürünleri sunarak, konsept ürünlerle sektörde öne çıkacaklarını bildirdi.  
  
Birçok Avrupa ülkesine ihracat gerçekleştirdiklerini vurgulayan Doğan, "Krizde yüzde 30'luk bir düşüş yaşamıştık. Ancak, yeni pazar arayışlarımız neticesinde kaybettiğimiz ciromuzu yeniden elde ettik. Şu an bilindik ülkelerin yanı sıra Kuzey Afrika ve Arap ülkelerinin birçoğunda da varlığımızı hissettiriyoruz." dedi.
Zaman

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Konsept ürünlerle zirveye oynayacak

Doğtaş Mobilya Genel Müdürü İsmail Doğan, önümüzdeki süreçte konsept ürünlerle sektörde öne çıkacaklarını bildirdi. Mersin mağazasının açılışında konuşan Doğan, ciro açısından Türkiye'nin en büyük 3. firması olduklarını belirterek, "Tüketiciye yataktan oturma grubuna, yemek odası takımından ev aksesuarlarına kadar geniş yelpazedeki ürünleri sunarak, konsept ürünlerle zirveye oynayacağız" diye konuştu.
Sabah


Geri Dön