24 / 04 / 2024

Doğtaş Mobilya'dan tüm ürünlerde yüzde 15 bayram indirimi!

Doğtaş Mobilya'dan tüm ürünlerde yüzde 15 bayram indirimi!

Türk mobilya sektörünün öncülerinden Doğtaş, tüm ürünlerde %15 indirim yapıyor.  Doğtaş ayrıca, Axesse özel peşin fiyatına 12 taksit ve 2012de ödeme fırsatı sunuyor. Doğtaşın indirim kampanyası Kasım sonuna kadar devam edecek.



Türk mobilya sektöründe iyi tasarım, yüksek kalite ve mağazacılık hizmet anlayışıyla öne çıkan Doğtaşın estetik ve konforu bir arada bütünleştiren koleksiyonları cazip fiyatlarla evini yenilemek isteyenleri bekliyor.

Türk mobilya sektörünün yenilikçi markası Doğtaş tüm mobilya severleri, yılın ve Bayramın kaçırılmayacak indirim fırsatını yakalamak için mağazalarına davet ediyor.


Doğtaş Hakkında
1972 yılında Çanakkalede kurulan Doğtaş Mobilya, oturma gruplarından yemek odalarına, genç ve çocuk mobilyalarından, yatak odalarına ve Türkiyenin ilk CE Medikal Sınıfı belgeli yataklarına kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle, uluslararası kalite standartlarında üretilen özgün tasarımlı modelleri ve fonksiyonellikle şıklığı birleştiren modern çizgili ürünleriyle, sektöründe fark yaratmıştır. Kalite ve tasarım konusunda sektöre birçok yenilik getiren Doğtaş, TS, ISO 9000, E-1 gibi sistem belgelerine de sahiptir. Ayrıca 2008 yılında aldığı Turquality belgesi ile de yurtdışı atılımlarına hız vermiştir. Doğtaş Mobilya, bugün 100ü aşkın mağazası ile yurt içinde 130 satış noktası, yurt dışında 65 ülke ihracatı ve 92 mağazası ile büyümeye devam etmektedir.

 


Geri Dön