16 / 04 / 2024

Doğtaş'ta hafta sonuna özel ekstra yüzde 10 indirim!

Doğtaş'ta hafta sonuna özel ekstra yüzde 10 indirim!

Türk mobilya sektörünün öncülerinden Doğtaş, ekstra indirimlerle keyifli bir hafta sonu yaşatıyor. Doğtaş, bu hafta sonuna özel Cuma, Cumartesi, Pazar günleri birçok üründe ekstra yüzde 10 indirim fırsatı sunacak



Estetik ve konforu bir arada bütünleştiren Doğtaşın mevcut yüzde 15 indirim kampanyasının üzerine yapılan ekstra yüzde 10 indirim bu hafta sonunun kaçırılmaz fırsatı oluyor.

Özgün tasarım, bol seçenek, modern çizgi ve üstün kaliteli ürünleri ile dikkat çeken Doğtaş, ekstra yüzde 10 indirim rüzgarını yakalamak için hafta sonunda tüm tüketicileri mağazalarına bekliyor.

Doğtaş

1972 yılında Çanakkalede kurulan Doğtaş Mobilya, oturma gruplarından yemek odalarına, genç ve çocuk mobilyalarından, yatak odalarına ve Türkiyenin ilk CE Medikal Sınıfı belgeli yataklarına kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle, uluslararası kalite standartlarında üretilen özgün tasarımlı modelleri ve fonksiyonellikle şıklığı birleştiren modern çizgili ürünleriyle, sektöründe fark yaratmıştır. Kalite ve tasarım konusunda sektöre birçok yenilik getiren Doğtaş, TS, ISO 9000, E-1 gibi sistem belgelerine de sahiptir. Ayrıca 2008 yılında aldığı Turquality belgesi ile de yurtdışı atılımlarına hız vermiştir. Doğtaş Mobilya, bugün 100ü aşkın mağazası ile yurt içinde 130 satış noktası, yurt dışında 65 ülke ihracatı ve 92 mağazası ile büyümeye devam etmektedir.


Geri Dön