29 / 03 / 2024

Doğuş Grubu, Hırvatistan Zadar'da otel açacak!

Doğuş Grubu, Hırvatistan Zadar'da otel açacak!

Doğuş Grubu tarafından, Hırvatistan’ın Zadar şehrinde Hyatt Regency oteli açacak. 100 milyon euro değerinde planlanan otel yatırımı ile Hırvatistan’da Hyatt Oteller zincirinin ilk oteli açılmış açılacak.



Doğuş Grubu tarafından, Hırvatistan’ın Zadar şehrinde Hyatt Regency oteli açacak.


Doğuş Grubu tarafından, Hırvatistan’ın Zadar şehrinde 100 milyon euro değerinde planlanan otel yatırımı ile Hırvatistan’da Hyatt Oteller zincirinin ilk oteli açılmış açılacak. Söz konusu yatırıma ilişkin “The Hyatt Regency Zadar Maraska Projesi” Zadar şehrinde tanıtıldı.


Ekonomi Bakanlığı'nın 'Ekonomi Blog'unda yer alan ve Zagreb Ticaret Müşavirliği tarafından yayınlanan habere göre, tanıtım toplantısında Doğuş Grubu ve Hyatt Otel yetkilileri otele ilişkin tüm projenin 2019 baharında tamamlanacağını ve otelin isminin Hyatt Regency Zadar Maraska olacağını açıkladılar.


Otelde 130 oda ile birlikte, bir sağlık ve güzellik merkezi, konferans salonu ve restoranların olması planlanıyor. Ayrıca proje kapsamında 115 daireli bir konut projesi ile, alışveriş merkezi projesi yer alıyor.


Milliyet / Uzmanpara




Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Doğuş Grubu, Hırvatistan'daki yatırımlarına devam ediyor. Doğuş Grubu, Hyatt Hotels ile birlikte Hırvatistan'daki ilk Hyatt otelini açacak. Hyatt Regency Zadar Maraska'nın 2019 baharında faaliyete geçmesi planlanıyor. Doğuş Grubu proje kapsamında 115 lüks rezidans ve restoran-kafeler de yapacak. Yatırımın toplam değeri 100 milyon Euro'yu aşıyor. 


Projeye ilişkin düzenlenen basm toplantısmda konuşan Doğuş Grubu CEO'su Hüsnü Akhan, "Hırvatistan'ın potansiyeline çok inanıyoruz. Bu nedenle yatırımlara devam ediyoruz. Maraska projesi Zadar şehri ve Doğuş Grubu için son derece övünülecek bir yatırım olacak" dedi. Proje kapsamında yapılacak otel 130 lüks odaya sahip olacak. 115 lüks rezidans 38 ila 185 metrekare arasında olacak. 



Sözcü


Geri Dön