24 / 04 / 2024

Dokuzsele Deresi Porsuk gibi olacak!

Dokuzsele Deresi Porsuk gibi olacak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin önemli projelerinden birisi olan 9 kilometrelik Dokuzsele Deresi Islah Projesi'nde şantiye aşamasına gelindiğini söyledi.



Başkan Cahan, "Kentsel Dönüşüm Projesi ile birlikte Dokuzsele Deresi Projesi de kısa sürede bitirilecek. Kentimiz mini bü- Porsuk Çayı modeline kavuşacak" dedi. Kentin değişiminde projelerin tüm hızı ile devam ettiğini ifade eden Başkan Cahan, "Biz kentimizin makus talihini değiştirmek ve yaşanabilü- bü' kent ortaya çıkarmak için bu yola koyulduk. İlimizi imaj anlamında güzelleştirecek projelerimizden Nurullah bilisi olan Dokuzsele Deresi Islah Projesi'ni de ciddiyetle devam ettiriyoruz" dedi. 


Uşak'a yakışan bir proje 


Projenin her aşamasını Ankara'da, İzmir'de ve Uşak'ta hassas bü- şekilde takip ettiklerini anlatan Cahan, "İlimize yakışan bir çalışma olması için Cahan beklentilerimizi karşılayan bir proje aşamasına getirdik" dedi. Başkan Cahan, yaklaşık 9 kilometrelik bu dere hattının kente getirilerinden de bahsederek, "Kentimizin ortasından geçen deremiz bir çok ili kıskandıracak nitelikte. Biz şehrimizin ortasından su aksın, insanlarımız derenin kenarında yürüsün istedik. Ayrıca projemizin peyzajı ile örnek olması ve sosyal alanlar oluşmasına katkı sağlayan bir yapıda olmasını istedik. Her şeyden önemlisi şehrin ortasında bir cazibe merkezi olmasını amaçladık. Tıpkı mini bir Porsuk Çayı gibi bir modelin ilimize kazandırılmasını hedefledik. Deremiz bittiğinde çevresinde son derece modern sosyal alanlar oluşacak ve vatandaşlarımızın hasretle beklediği bir proje can bulacak" diye konuştu. 


Yeni Asır



Geri Dön