19 / 03 / 2024

Donald Trump'ın kızının düğünü 30 milyon dolara mal oldu!

Donald Trump'ın kızının düğünü 30 milyon dolara mal oldu!

Amerikalı emlak kralı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, New York Observer gazetesinin yayımcısı Jared Kushner ile dünya evine girdi



Donald Trump'ın New Jersey eyaletine bağlı Bedminster kentinde bulunan golf resort kulübünde yapılan özel törene 500 davetli katıldı. Basına kapalı yapılan rüya gibi düğünün 30 milyon dolara mal olduğu söyleniyor. Düğün alanına gitmek için geçilen koridor orkidelerle süslendi. Beyaz ve krem rengin hâkim olduğu masalarda pembe çiçekler kullanıldı. Misafirlere yemek öncesi suşi ve minik kanepeler ikram edildi.

GELİNLİK 45 BİN DOLAR

Düğüne Natalie Portman ve Russell Crovve gibi ünlü isimler katıldı. Düğünün organizatörlüğünü ABD jet sosyetesinin vazgeçilmezi Preston Bailey üstlendi. Düğün için aylardır hazırlık yapan 28 yaşındaki Trump'ın gelinliği, dünyaca ünlü Çin asıllı ABD'li modacı Vera Wang tarafından özel olarak tasarlandı. Trump, gelinliğine 45 bin dolar verdi. 130 bin dolar değerinde küpeler takan Trump'ın özel olarak tasarlanmış bilekliği 90 bin dolar değerinde. Her şeyin kusursuz olması için çok uğraşan Trump, "Rüya gibi bir düğünle dünya evine girdiğim için çok mutluyum" dedi.
HaberTürk


Geri Dön