20 / 04 / 2024

Dönüşüm başlıyor, Sincan yenileniyor!

Dönüşüm başlıyor, Sincan yenileniyor!

Sincan'da Kentsel Yenileme Projesi hayata geçiyor, Ankara Sincan yenileniyor. Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme projesinde sona yaklaşıldı, vatandaş görüşmeleri de çok yakında başlıyor.



Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'da projenin geldiği durumu ve ayrıntılarını Aşk FM ve Ostim Radyo ortak yayınında Sincanlılarla paylaştı. 

Rant değil memnuniyet peşinde olduklarının altını çizen Başkan Tuna, Kentsel Yenileme Projesi ile Sincan'ın çehresinin değişeceğine vurgu yaptı. 

Sincan'da Kentsel Dönüşüm başlıyor. Yıllardır kanayan yara haline gelen Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerine sonunda neşter vuruluyor. 3 yıldır devam eden çalışmalar sonunda proje tamamlandı ve Sincan Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi arasında kesin protokol imzalandı. 2 katrilyonluk dev projenin en önemli aktörlerinden olan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna da projenin detaylarını Ostim Radyo ve Aşk FM canlı yayınında Sincanlılarla paylaştı. 

Bayramdan sonra görüşmelere başlanacağını belirten Başkan Tuna, hiçbir rant beklentilerinin olmadığının altını çizdi. 

Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki hak sahiplerinin proje maliyet fiyatına konut sahibi olacaklarına değinen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. 

Mustafa Tuna, Toplu Konut İdaresinin ve Sincan Belediyesi'nin bir rant beklentisi olmadığının altını çizdi. 



Ankara Son Söz


Geri Dön