29 / 03 / 2024

Dönüşüm tamamlanmadan Adana marka şehir olamaz!

Dönüşüm tamamlanmadan Adana marka şehir olamaz!

Avukat Fatoş Gürkan düzenlediği basın toplantısında "Kentsel dönüşüm tamamlanmadan Adana marka bir şehir olamaz. En kısa zamanda kentsel dönüşüm tamamlanmalı" diye konuştu.



TBMM'de 23. ve 24. dönem Ak Parti  Adana  Milletvekilliği görevlerini yapan Avukat Fatoş Gürkan düzenlediği basın toplantısı ile kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Milletvekili adayı olmamasına karşın partisinin bir neferi olarak çalışmalarına hız kesmeden devam edeeeğinin altını çizen Gürkan sözlerine şöyle devam etti: "Milletvekili olarak görev yaptığım 8 yıl boyunca siz basın mensuplarına, bana göstermiş olduğunuz ilgi ve destek için çok teşekkür ediyorum. Görev yaptığım süre boyunca Adana'mızın 15 ilçesinden her vatandaşımızın sorunları ile ilgilenerek çözüm üretmek için elimden gelen gayreti sarf" ettim. Çalışmalarım esnasında bana destek olan başta ailem olmak üzere tüm Adanalılar ve Ak Parti teşkilatına da çok teşekkür ediyorum. Bizim davamız Türkiye'mize ve Aziz Milletimize hizmet etmektir. Bundan gayri makam, rütbe veya pave davam olmadı."" 


GÜRKAN: "ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM" 


Büyük hedeflerle yola çıkmasının ardından iki dönem Milletvekilliği yapan Gürkan; "İki dönem Milletvekilliği görevini layıkıyla yapmak benim için büyük bir onur. Kurulduğu günden bu yana büyük bir özveri ile hizmet ettiğim partim böyle bir karar verdi. Partimizdeki tüm görevler hizmet yolunda bir bayrak yarışıdır ve bu bayrağı da benden sonraki arkadaşlarıma en iy i şekilde devrettiğirni düşünüyorum. Bir çok konuda fedakarlık yaptığım Milletvekilliği dönemimde en çok ihmal ettiklerim ailem oldu. Bu sebeple, helallik dileyeceğim kişilerin başında da ailem geliyor. Tüm bu değerlendirmeler ile beraber önümüzdeki 7 Haziran seçimleri Ülkemiz için kader seçimidir. Bu süreçte partimiz ve ülkem için çalışmaya devam edeceğim. 

25. dönem milletvekili adaylarımızı tebrik ediyor ve hepsine başarılar diliyorum"' ifadelerini kullandı. 


GÜRKAN BASIN MENSUPLARININ SORULARINI YANITLADI 


Basın mensuplarının sorularını kabul eden Gürkan. Adana'ya yapılan yatırımları yeterli buluyormusunuz sorusuna: "Bizim dönemimizde Adana'ya bir çok yatırım yapıldı ama. Adana için yapılan yatırımlar hiçbir zaman yeterli olmayacak elbette. Elimde imkan olsa nehrimizin denize kadar olan kısmını turizm merkezi yapmak isterim ancak tek başına olmuyor bu işler. El birliği ile çalışmak gerekli. Hızlı tren. havaalanı, stadyum. Adliye Sarayı gibi bir çok projemiz devam ediyor. Yenileri de yapılmaya devam edecektir."' 


Kentsel dönüşüm ile ilgili sorulan bir soruya Gürkan: "Kentsel dönüşüm tamamlanmadan Adana marka bir şehir olamaz. En kısa zamanda kentsel dönüşüm tamamlanmalı" diyerek cevap verdi. 


Gürkan: "Ak Parti'de ve özellikle kırsal kesimde Recep Tavyip Erdoğan hastalığı var. Erdoğan'ın eleştirilmesine kesinlikle müsaade etmiyorlar. Şu an ki Başbakanımız da bilge ve dürüst bir insan. Halkımız onu da çok seviyor diyerek sözlerini tamamladı. Ardından kısa bir sunum ile Ak Parti iktidarının Adana'da gerçekleştirdiği yatırımlar anlatıldı. 


Adana Ekspres


Geri Dön