23 / 04 / 2024

Dora Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet İşlemez tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Evren Caddesi'nde kuruldu.



Dora Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet İşlemez tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de kuruldu. 


Dora Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt, hafriyat, nakliyat, altyapı ve üst yapı işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri yapmak.  c. Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek.  d. inşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır çivi, alüminyum ve mamülleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımını yapmak.



Geri Dön