19 / 04 / 2024

Doruk GYO Allure Tower satılık!

Doruk GYO Allure Tower satılık!

Firma: Doruk GYO

Proje: Allure Tower

Doruk GYO Allure Tower satılık daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede yüzde 6 prim avantajından yararlanabilmek için son gün 30 Ocak.



Allure Towe Evleri konum olarak üniversitelere yakın mesafede, deniz otobüsüne 3 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 9 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Satış süreci devam eden  Doruk GYO  Allure Tower satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salonlardan oluşuyor. Proje Doruk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor. 


Konut teslimleri 2016 yılı Şubat ayında gerçekleşecek olan Allure Tower Rezidans'ta 1+1 dairelerin fiyatları 270 bin TL'den, 2+1 dairelerin fiyatları ise 360 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Avcılar Allure Tower Evleri'nin ortak yaşam alanları güvenlik, spor alanları, otopark yüzme havuzu, fitness center ve saunadan meydana geliyor. Projede toplam 400 adet konut yer alıyor.


Doruk GYO Allure Tower satılık dairelerin alanları minimum 71 metrekare, maksimum ise 130 metrekare olarak belirlendi. Projede yüzde 1 peşinat ile ödeme yapabiliyor. 


Allure Tower Avcılar satış ofisi 

Telefon:  444 1 779

Web: www.allureistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön