19 / 04 / 2024

Doruksan Mimarlık İnşaat Nakliyat ve Paslanmaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Doruksan Mimarlık İnşaat Nakliyat ve Paslanmaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Zeki Öneryıldız tarafından 20 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Kağıthane'de kuruldu.



Doruksan Mimarlık İnşaat Nakliyat ve Paslanmaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Zeki Öneryıldız tarafından 20 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Kağıthane'de kuruldu. 


Doruksan Mimarlık İnşaat Nakliyat ve Paslanmaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu, MİMARLIK -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak.  -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat mühendisliği projelerinin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğinin yapılması ve yaptırılması, yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel, motel, okul, banka, hastane, otogar, benzinlik, iş merkezi, plaza, konut ve diğer her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarının yapılması, projelendirilmesi, onaylattırılması ve bu proje ve planların kontrolü ve kontrollüğünün yapılması ve yaptırılması. İNŞAAT MALZEMELERİ -İnşaat malzemeleri (demir, paslanmaz çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, paslanmaz çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.  ORMAN ÜRÜNLERİ -Kereste, tomruk ve bunlarla ilgili mamullerin imali, alımını, satımını, ithalatını ihracatını, pazarlamasını yapmak. Ahşap doğrama ve ticareti yapmak.  REKLAM -Televizyon, radyo, basın, yayın, sinema, mecmua, dergi, afiş, elektrik ve elektronik her nevi teknik cihaz, internet üzerinden reklamcılık yapmak, bunun için gerekli olan stüdyolar, tasarım atölyeleri kurmak, film reji, yazılı, sesli, ışıklı ve görüntülü tanıtım ve ilan işlerini yapmak ve yaptırmak. Yurt içi ve yurt dışında gösterime girecek sinema filmleri, yapılacak konser, tiyatro, sanat ve eğlence gösterileri, konserler, müzikal oyunlar, folklor gösterileri, bale oyunları, eğlence ve yarışma programları ve benzeri gösterilerin reklam, tanıtım ve organizasyonunu yapmak. NAKLİYE -Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu ve acenteliği yapmak. Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar, kiraya verir.


Doruksan Mimarlık İnşaat Nakliyat ve Paslanmaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kağıthane, Hamidiye Mahallesi, Girne Caddesi 19/4 


Geri Dön