20 / 04 / 2024

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol çalışmaları sürüyor!

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol çalışmaları sürüyor!

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Dağbeli-Emniyet Mahallesi’de yaklaşık 4 kilometrelik yolu açma çalışmalarına başladı. Yol açma çalışmaları çok sayıda personelin katılımıyla devam ediyor.



Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Dağbeli-Emniyet Mahallesi’de yaklaşık 4 kilometrelik yolu açma çalışmalarına başladı. Kooperatif evlerinin yanındaki tarla görünümlü yol, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in talimatıyla açılmaya başlandı. Yol açma çalışmaları 3 iş makinası, 4 kamyon ve 1 silindir ile çok sayıda personelin katılımıyla devam ediyor.


YENİ PARKLAR VE YEŞİL ALANLAR YAPILIYOR

Döşemealtı Belediyesi ekipleri ilçenin kırsal mahallelerinde de çocukların Oyun oynayabilecekleri ailelerin ise oturabilecekleri cep parkları yapım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler parklara belediyenin seralarında yetiştirilen mevsimsel rengarenk çiçekler ile fidan dikimi de gerçekleştiriyor.


CAMİ BAHÇESİNİ DÜZENLEYİP ÇEVRE DUVARLARI TAMAMLANDI

Bıyıklı, Kovanlık ve Ekşili Mahallerinde 3 yeni parkın da yapımı devam ediyor. Döşemealtı Belediyesi ekipleri bir süre önce vatandaşların talebi üzerine Yeni Camii bahçesine 100 kamyon dolgu malzemesi taşıyıp bahçe düzenlemesini ve çevresinde ki duvarı inşaa etmişti.


Milliyet


Haber Antalya Akdeniz Güncel Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Yoğun sise rağmen Döşemealtı Belediyesi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İmar planlarında olmasına rağmen yapılmayan İlçe'nin Dağbeli Mahallesinde ki tarla görünümlü yollar, Fen İşleri ekiplerince tek tek açılmaya başlandı.

 

İş makinaları DağbeliEmniyet Mahallesi'nde yol açıyor... 

Olumsuz hava koşullarına rağmen Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Dağbeli-Emniyet Mahallesi ki yaklaşık 4 kilometrelik yolu açıp vatandaşın kullanıma hazır hale getiriyor. Kooperatif evlerinin hemen yanında ki yol, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in talimatıyla açılmaya başlandı. 3 iş makinası, 4 kamyon ve 1 silindir ile çok sayıda personelin sevk edildiği Emniyet Mahallesi, şantiyeye döndü. 


Yeni Parklar ve Yeşil alanlar yapılıyor... 

Döşemealtı Belediyesi vatandaşların nefes alabileceği her alanı değerlendiriyor. Çocukların oyun oynayabilecekleri ailelerin ise kameriyalarda oturup sohbet edebileceği cep parklar yapan Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri bir yandan belediyenin seralarında yetiştirilen mevsimsel rengarenk çiçekler diğer yandan da fidan dikimi gerçekleştiriyor. 


Cami bahçesini düzenleyip çevre duvarları tamamlandı... 

Bıyıklı, Kovanlık ve Ekşili Mahallerinde 3 yeni parkın yapımı Döşemealtı Belediyesi ekipleri tarafından devam ediyor. Döşemealtı Belediyesi bir süre önce vatandaşların talebi üzerine Yeni Camii bahçesine 100 kamyon dolgu malzemesi taşıyarak bahçe düzenlemesini ve çevresinde ki duvarı inşaa etmişti. 


Döşemealtı Belediyesi Dağbeli'nde durumu iyi olmayan cenaze sahiplerine de aşevi aracılığıyla yemek yardımında bulunuyor. 


Antalya Akdeniz Güncel


Geri Dön