18 / 04 / 2024

Doubletree BY Hilton Avanos, 2 Şubat'ta açılacak!

Doubletree BY Hilton Avanos, 2 Şubat'ta açılacak!

Doubletree BY Hilton Avanos Kapadokya Oteli Genel Müdürü Nedim Bahar, otelin bölge ekonomisine de büyük katkı sağlayacağını ve otellerinde 100 civarında genci işe aldıklarını ifade etti



Kapadokya'nın ilk uluslararası zincir oteli olan "Doubletree BY Hilton Avanos Kapadokya" 2 Şubat'ta açılacak.
Nevşehir'in Avanos ilçesinde yaptırılan ve inşaatı bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan Doubletree BY Hilton Avanos Kapadokya Oteli Genel Müdürü Nedim Bahar, Kapadokya bölgesinde faaliyet gösteren oteller içinde uluslararası zincir otel kategorisinde otel bulunmadığını 'Doubletree BY Hilton Avanos Kapadokya'nın bölgenin ilk uluslararası zincir oteli olacağını söyledi.

Kapadokya bölgesinde uluslararası zincir otel eksikliğini görerek Hilton yetkilileri ile görüşmeler yaptıklarını ve sonuçta Hilton markasını Kapadokya'ya kazandırdıklarını ifade eden Bahar, 'Doubletree BY Hilton Avanos Kapadokya' otelinin yapıldığı alan üzerinde başka bir otel olduğunu, buradaki oteli büyük oranda yıkıp tadilattan geçirdikten sonra şimdi ki modern görünümüne kavuşmasını sağladıklarını kaydetti.

'Doubletree BY Hilton Avanos Kapadokya' otelinin özellikle bölgede yapılabilecek sempozyumlara, konferanslara uygun olarak inşa edildiğini belirten Bahar, "Otelimiz 126 oda, iki süit, 2 de engelli odası ve 500 kişilik bir toplantı salonu, 250 kişilik restoran, 3 özel toplantı salonu açık ve kapalı yüzme havuzlarından oluşuyor" dedi.

Bahar, otelin bölge ekonomisine de büyük katkı sağlayacağını ve otellerinde 100 civarında genci işe aldıklarını ifade etti.
Özellikle ABD, Japonya ve Avrupa ülkelerinden gelen turistlerin tanımadıkları ülkelere gidecekleri zaman en azından konaklayacakları otellerde bir sürprizle karşılaşmamak için dünya genelinde tanınan marka otelleri tercih ettiklerini anlatan Bahar, 'Doubletree BY Hilton Avanos Kapadokya' oteli ile Kapadokya bölgesinde daha nitelikli yabancı turist çekeceklerine inandıklarını kaydetti.

Otellerinde en iddialı oldukları bölümün "SPA" merkezi olduğunu, bu merkezin Kapadokya bölgesinin en büyüğü olduğunu belirten Bahar, şöyle devam etti:

"Otelimiz sadece dışardan gelecek misafirlere hizmet vermeyecek. Biz bölge insanını da çok önemsiyoruz. Özellikle onların çokça faydalanacağını düşündüğümüz 'SPA' merkezimiz var. Burada güzellik merkezi, Türk hamamı, masaj odalarımız mevcut. Buralara hanımların ilgisinin yoğun olacağını düşün üyorum. Ayrıca şarap ve çikolata hidroterapilerimiz ile de misafirlerimize farklı alternatifler sunmaya gayret edeceğiz."
Türkiye


Geri Dön