24 / 04 / 2024

Doubletree by Hilton İstanbul Moda 2011 şžubat'ta açılacak!

Doubletree by Hilton İstanbul Moda 2011 şžubat'ta açılacak!

HILTON Worldwide Türkiye Otelleri'nin yeni 5 yıldızlı şehir oteli 'Doubletree by Hilton Istanbul-Moda' yeni yılda kapılarını açıyor. Anadolu yakasında açılan otel Kadıköy-Moda bölgesinin ilk 5 yıldızlı oteli olma özelliği taşıyor



HILTON Worldwide Türkiye Otelleri'nin yeni 5 yıldızlı şehir oteli 'Doubletree by Hilton Istanbul-Moda' yeni yılda kapılarını açıyor. Anadolu yakasında açılan otel Kadıköy-Moda bölgesinin ilk 5 yıldızlı oteli olma özelliği taşıyor. Hilton Doubletree Genel Müdürü Yalçın Aydın 'Moda'nın değerine değer katmaya geliyoruz. Yaptığımız 80 milyon dolarlık yatırımla burada her şeyin diğerlerinden iki kat fazla olmasını hedefliyoruz' diye konuştu.
Sabah

çikolata kurabiyeli Kadıköy Hilton açılıyor

ASYA'daki ilk Hilton Oteli şžubat 2011'de açılıyor. Doubletree by Hilton adıyla İstanbul Moda'da açılacak olan otel, müşterilerini çikolatalı kurabiye ile karşılayacak. Resepsiyonda mini bir fırında kurabiyelerin ısıtılacağını söyleyen Genel Müdür Yalçın Aydın, 'İçten bir karşılama için fırından yeni çıkmış bir çikolatalı kurabiye vereceğiz' dedi. Taş Yapı'nın 80 milyon dolarlık yatırımla açacağı otelde 247 oda, 28 süit ve 1 kral dairesi bulunacak.
Takvim

Resepsiyonda müşterisine kurabiye pişirecek otel şubatta kapılarını açıyor

Hilton'un İstanbul'a yeni girecek markası DOUBLETREE by Hilton şubatta Moda'da açılacak. Otelin resepsiyonunda bulunan fırında, misafirlere ikram için kurabiye pişirilecek

HILTON Worldwide Türkiye Otelleri'nin yeni beş yıldızlı oteli 'DOUBLETREE by Hilton Istanbul-Moda' 2011 şžubat ayı sonunda kapılarını açacak. 80 milyon dolar yatırımla Taşyapı İnşaat tarafından hayata geçirilen otelin genel müdürü Yalçın Aydın, Doubletree'nin Anadolu Yakası'nın yeni buluşma noktası olmasını beklediklerini söyledi. Aydın, Adalardan Sarayburnu'na, Eminönü'nden Kabataş'a kadar deniz manzarasına sahip olan otelin odalarının yüzde 85'inin deniz gördüğünü belirterek, 'DOUBLETREE by Hilton'un en büyük avantajı ise ulaşım noktalarının merkezinde olması. Otel, vapur ve deniz otobüsü iskelelerine, İstanbul'un her iki havaalanına, metrobüs - otobüs duraklarına, taksi ile tren istasyonlarına ve Boğaz Köprüsü'ne olan yakınlığı ile kolay ulaşılabilir ve merkezi bir konuma sahip' dedi. Yalçın Aydın, Doubletree markasının en önemli özelliğinin ise 'samimiyet' olduğunu vurgulayan Aydın, otelin resepsiyonunda bir fırın bulunacağını, otel misafirlerine fırında pişen sıcak kukilerin ikram edileceğini söyledi.

çatıda havuz var
OTELDEKİ 247 odanın 28'i suit, biri ise kral dairesi. Oda fiyatları 150 euro ila 2000 euro arasında değişirken otelin terasında ise deniz manzaralı bir havuz bulunuyor.
Akşam/şženay Büyükköşdere


80 milyon dolar yatırdı, Hilton Doubletree geldi

Taşyapı yatırımıyla beş yıldızlı Hilton Doubletree oteli İstanbul Moda"da açılıyor. Doubletree by Hilton İstanbul Moda"nın Genel Müdürü Yalçın Aydın, 80 milyon dolar yatırımla otelin inşa edildiğini belirterek, œ247 odalı otel, 2011 yılının ilk çeyreğinde açılacak. Anadolu Yakası"nın buluşma noktası olacağız dedi.

HİLTON, Taşyapı"nın yatırımıyla İstanbul"un Anadolu Yakası"na da girdi. 80 milyon dolar yatırımla inşa edilen beş yıldızlı otel DoubleTree by Hilton İstanbul Moda, 247 odaya sahip. Doubletree by Hilton, Garden Inn gibi ABD dışında fazla tanınmayan markalarıyla Türkiye pazarına giren grup, bu markaları Türk tüketicisine sevdirmek için 2011 yılında 2.5 milyon dolarlık tanıtım bütçesi belirledi.
2011"de açılıyor
Doubletree by Hilton İstanbul Moda"nın Genel Müdürü Yalçın Aydın, otelin arsa dahil yatırım tutarının 80 milyon dolar olduğunu ve 2011"in ilk çeyreğinde hizmet vermeye başlayacağını söyledi. Doubletree by Hilton Moda"nın Avrupa Yakası"nın Taksim"i gibi Anadolu Yakası"nın buluşma noktası olacağını kaydeden Aydın, œOtelimizde uçak dışında metro, deniz taksi, deniz otobüsü, helikopter, vapur, tren gibi her tür ulaşım aracıyla gelinebilecek. Odalarımızın da 85"i deniz manzaralı dedi.
Taşyapı"nın ilk oteli
Otelin rezervasyonlarının yüzde 30"unun Hilton Worldwide"ın dünya genelindeki rezervasyon sisteminden gelmesini beklediklerini aktaran Aydın, œİlk yıl için 8 milyon Euro ciro hedefliyoruz. 247 odalı otelin 28 suiti var. Oda fiyatları ise açılış döneminde 150 ile 2 bin Euro arasında olacak. şžimdiden rezervasyon almaya başladık diye konuştu. Moda"da otopark arazisi üzerine inşa edilen otelin Taşyapı"nın ilk otel projesi olduğunu da kaydeden Yalçın Aydın, œDoubletree by Hilton Moda"nın başarısı, yeni oteller için de referans olacak. Taşyapı"nın 5-6 otel daha planı var, şu anda arsaları hazır bilgisini verdi.

Odaların çoğu deniz manzaralı

ULAşžIM noktalarının merkezinde olduklarını söyleyen otelin İş Geliştirme Direktörü Hülyan Akgün ise, otelin özellikleri hakkında şunları anlattı: œDoubletree by Hilton İstanbul Moda, vapur ve deniz otobüsü iskelelerine, İstanbul"un her iki havaalanına, metrobüs, otobüs duraklarına, taksi ve tren istasyonlarına ve Boğaz Köprüsü"ne yakın. şžehir oteli olarak sadece iş ve sanat dünyasının değil, Modalıların da uğrak yeri olmasını hedefliyoruz. Odaların çoğunda deniz manzarası var. 247 odanın 28 tanesi suit. Deniz manzaralı toplantı salonlarımı da bulunuyor. Akdeniz ve dünya mutfaklarına sahip restoranlar ve spa olacak.

Tanıtım atağı başlıyor

HİLTON, son yıllarda Türkiye"ye giren Garden Inn ve Doubletree gibi markaları için ise tanıtım atağı başlatıyor. Yalçın Aydın, Doubletree"nin ABD dışında tanınmadığını özellikle Türkiye pazarına yabancı olduğunu dile getirerek, œMerkezden 2011 yılı için 2.5 milyon dolarlık bir reklam bütçesi sadece Türkiye"ye ayrıldı. Bu markaların Türkiye"de sevdirilmesi için çalışılacak. Hilton Grubu, enerjisini de hem Türkiye"ye hem de bölgeye verecek.
Hilton"un Doubletree markası beş yıldızlıyla, butik otel arasında bir marka. Bizim başvurumuz sonrasında bu markayla anlaştık dedi. Moda dışında Doubletree by Hilton"un, İstanbul Avcılar, Beyazıt,  Ankara  ve Nevşehir"de otelleri bulunuyor.

İsteyen yemeğini odada pişirecek

YALçIN Aydın, Doubletree by Hilton Moda"da müşterilere otel ortamında ˜evdeymiş gibi" misafir ağırlama fırsatı da verileceğini belirterek, œOtelde özel bir oda hazırladık. Burada bir mutfak da bulunuyor. Burayı kiralayanlar kendi yemeklerini pişirip evdeymiş gibi misafirlerini ağırlayabiliyor. Ayrıca bölgedeki sivil toplum kuruluşlarına da evsahipliği yapmayı istiyoruz. Sivil toplum örgütleri de etkinliklerini, organizasyonlarını burada gerçekleştirebilirler diye konuştu.
Hürriyet/Hanife BAşž


Hilton Doubletree ile Anadolu yakasında  

Hilton Worldwide Türkiye Otelleri"nin yeni beş yıldızlı şehir oteli ˜Doubletree by Hilton Istanbul-Moda" yeni yıl ile birlikte Anadolu yakasında kapılarını açmak için gün sayıyor.

Moda bölgesinin ilk 5 yıldızlı oteli olan Hilton Doubletree Genel Müdürü Yalçın Aydın œAnadolu yakasının yeni buluşma noktası olacağız dedi. İnşaatın tamamlanmasının ardından, iç dekorasyon ve tefrişat çalışmalarında son aşamalara geldiklerini söyleyen Aydın œ80 milyon dolarlık yatırımla her şeyin diğerlerinden iki kat fazla olmasını hedefliyoruz. Hizmetten başlayarak, iki kat konfor, iki kat ilgi ve iki kat lezzet olmazsa olmazlarımız olacak diye konuştu.
Star


Geri Dön